Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Výchova & charakter

Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2007, 15:24   #1
Zahir
Junior Member

Zahir's Avatar

Send a message via ICQ to Zahir Send a message via Skype™ to Zahir

Psom do plných misiek nechodím, veď aj načo, ak sa Ti stane, že mu chceš ešte niečo do misky pridať a zavrčí, pokúš ho. Časom ale aj tak zistia, že Ti nechutí ich strava... Ak aj prídem a misku by som bral, čudujú sa, čo s ňou akože chcem ja robiť...
A o tom váľaní a požieraní... Neriešim to, poviem iba fuuuuuuuuuuuuj Ty smraďoch alebo smraďoška, záleží s kým som vonku.. )) Ani oni nechápu prečo sa každý deň sprchujem. Keď potom prídu ku mne a vrtia sa okolo mňa, aby som ich pohľadkal, nejavím záujem o citové výlevy... Výsledok: Vyváľajú sa tak maximálne dva krát do roka..

Pekný deň a prajem Ti veľa príjemných zážitkov s havinom..

Ondrej
Zahir jest offline   Reply With Quote
Old 11-12-2007, 17:53   #2
borislav
Junior Member

borislav's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zahir View Post
A o tom váľaní a požieraní... Neriešim to, poviem iba fuuuuuuuuuuuuj Ty smraďoch alebo smraďoška, záleží s kým som vonku..
Ondrej
Aj keď to nebolo určené priamo mne, ale:
Osobne mám veľké obavy z toho čo ten náš vysávač vonku nasaje. Teóriu o prírodnom plemene, jeho imunite a železnom trávení beriem s veľkou rezervou.
Podľa mojich vedomostí je podľa našich zákonov ( Slovensko) povolené a legálne tráviť napr. straky, líšky STRYCHNÍNOM!!! Aj keď to lovci neradi priznávajú, je to fakt.
Osobne som v tomto roku našiel v remíze pri hrádzi rieky viacero vajíčok s voskovou bodkou a neďaleko aj tvrdého, poskrúcaného dravca s "vyfarbeným" jazykom.
Pokiaľ by pes zhltol takýto darček, ( jedno vajce, alebo kúsok mäsa je otázkou zlomku sekundy ), mám po kamarátovi. Nepomôže ani veterinár na telefóne. Zažil som to už a neprajem ten pohľad a skúsenosť nikomu.
Michal

Posting Rules