![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Psom do plných misiek nechodím, veď aj načo, ak sa Ti stane, že mu chceš ešte niečo do misky pridať a zavrčí, pokúš ho. Časom ale aj tak zistia, že Ti nechutí ich strava... Ak aj prídem a misku by som bral, čudujú sa, čo s ňou akože chcem ja robiť...
![]() A o tom váľaní a požieraní... Neriešim to, poviem iba fuuuuuuuuuuuuj Ty smraďoch alebo smraďoška, záleží s kým som vonku.. ![]() ![]() ![]() Pekný deň a prajem Ti veľa príjemných zážitkov s havinom.. Ondrej |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Osobne mám veľké obavy z toho čo ten náš vysávač vonku nasaje. Teóriu o prírodnom plemene, jeho imunite a železnom trávení beriem s veľkou rezervou. Podľa mojich vedomostí je podľa našich zákonov ( Slovensko) povolené a legálne tráviť napr. straky, líšky STRYCHNÍNOM!!! Aj keď to lovci neradi priznávajú, je to fakt. ![]() Osobne som v tomto roku našiel v remíze pri hrádzi rieky viacero vajíčok s voskovou bodkou a neďaleko aj tvrdého, poskrúcaného dravca s "vyfarbeným" jazykom. Pokiaľ by pes zhltol takýto darček, ( jedno vajce, alebo kúsok mäsa je otázkou zlomku sekundy ), mám po kamarátovi. Nepomôže ani veterinár na telefóne. Zažil som to už a neprajem ten pohľad a skúsenosť nikomu. Michal
![]() |
![]() |
|
|