|
|
|
|||||||
| ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
This post of Anja about tracks was on the German forum:
Quote:
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Já už jsem informovala příhraniční němce- vlčáčkáře, Kerstin se bude dívat "virtuálně" po útulcích a taky někam napíše. Je to z té strany od Chebu, tak tam to už snad bude taky "zajištěné". zatím nic? To je divný, je to už docela dlouho na to, že je zima.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Ahoj opravdu je to šílené - úplně se po nich slehla zem.
Všechno co píšete je udělané!! Dokonce i v německu. Jejich zaběhnutí hlásí místní rádia, jsou letáky , obvolávává se kamarád po kamarádovi - čévéčkář po čévéčkáři. Verča s Péťou objezdili velkou oblast. Jsou informovaní zemědělci , myslivci , útulky..... Tady na fóru jsme taky prosili každého kdo může ,aby ve svém okolí obvolal tyto instituce - je to nejrychleší řešení,jak informovat co největší oblast, protože fakt už můžou být kdekoli. Všem kdo tak učinili a nebo učiní strašně moc děkujeme za pomoc!!!! Už aby byli doma !!!!! Lucka |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Rozhlásili jsme to tady (Teplá-Úterý-Toužim). Obecní Úřady, myslivci...
Držíme palce Soňa a Arwen Mijaver |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Galicyjski Wilk
|
Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec,(držím palče).
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Drzim paste aj ja a dufam ze sa cim skor najdu... Nestracajte nadej a dajte vediet !
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Dnes jsem dostala tuto zprávu :
právě jsem se dostala na Vaše stránky, znepokojila mě zpráva o ztrátě hafíků - nečetla jsem všechno, ale jestli jsem správně pochopila, jedná se o československé vlčáky? Máte už nějaké zprávy, jestli jsou ještě naživu? Ráda bych pomohla, jestli už není pozdě. Je možné zkusit i psychotronické vyhledávání apod. zkoušeli jste? Mimochodem někdy v červenci letošního roku 2008 byli viděn údajně vlk v Sedmihoří, což je lesní oblast taková mezi Horšovským Týnem a Borem, dále jsem se doslechla, že myslivci o tom již dávno vědí, že se tam vyskytuje někde vlk....tak jestli si to třeba nespletli, znáte myslivce....no chtěla jsem Vám pomoci, ale nevím, jestli je to ještě aktuální....toho vlka tam viděl můj táta osobně a tvrdil, že to nebyl německý ovčák....pak přišla ta zpráva přes desáté koleno, že jo, že myslivci už ho taky viděli....tak buď se k nám vrátili vlci nebo zaběhli a nebo by to mohl být nějaký československý vlčák....mě napadlo....ale nechtěla bych Vás zbytečně plašit...jenom jsem chtěla pomoci najít. můj mail je [email protected] a mail na tátu je [email protected] a muj tel. je 739096023 pro všechny případy...zdravím a držte se, Brid |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Neříkejte, že se ještě nenašli...po pročtení tohoto fóra jsem alarmovala všechny své známé, kteří by mohli pomoci a každému to na potkání vykládám,nedokážu si představit,že by Balt takhle zmizel...
|
|
|
|
![]() |
|
|