![]() |
Crying Wolf Karlik a Kiss Eden Severu
Ve středu 14.11.2007 se zaběhli pes Crying Wolf Karlik a fena Kiss Eden severu.
Zaběhli se u Plané u Mariánských Lázní, ale můžou být kdekoli. Poslední zpráva je, že byli viděni u Dolního Žandova a stále spolu. Mohou být i v Německu... Prosíme všechny přátele o pomoc!!! Obvolejte, prosím, všechny své známé myslivce, ať nestřílejí, případně i útulky ve vašem okolí. Už jsme obvolali tisíce institucí a lidí, najezdili stovky kilometrů, ale slehla se po nich zem. Oba jsou čipovaní - pes Karlik je přátelský, ale nerozumí moc česky(povely zná v holandštině). Jakoukoli zprávu o nich, prosím, volejte majitelce Veronice Šefčíkové +420 775 933 903 (stačí i prozvonit) nebo chovatelce Lucii Novoveské +420 775 085 071 MOC DĚKUJEME!!! POMOZTE NÁM |
Verčo, myslím na vás a držím ti moc palce. K nám je to dost daleko, takže si myslím, že tady nebudou. A pokud ano, tak mě tu s vlčáky všichni znají, dali by vědět. Myslím si, že se najdou, budou mít hlad. Musí se někde objevit. Jen je to u vás blbý, že tam máte spousty těch ohrad bez dozoru plných krav. Aby něco nevyvedli......:cry::cry:
|
Škoda že jste tak daleko ,hledala bych celé dny s Amíčkem i s Usanem. Věřím že se najdou,vím jaké to je ,stačilo mi, když nám utekl Usan ,ale ten se naštěstí našel druhý den v útulku.Držím palce.
|
Zprava pro nejen Veroniku od Mijke Heyningen, puvodni majitelky Karlika, kterou zde prekladam:
Quote:
|
Držíme palečky - dala jsem to na stránky, ale víc bohužel udělat nemůžu. Nevzdávejte te to např. Cita (tuším) Chlumecké podzámčí, která se zaběhla na Slovensku když s ní byli majitelé na krytí se po měsícíi našla - Majitelé odjeli zpět do čech a čekali a nakonec vše dobře dopadlo..Mocc moc přejeme aby se Karlik a Kiss našli !!!
Monika a Gira |
Všem vám velice děkujeme, nikomu bych nepřála zažít to, co my zažíváme v těchto chvílích... Jste všichni moc hodní, opravdu děkujeme:cry:
|
Mam nadzieje, ze szybko sie znajda... Mocno trzymam kciuki (držím palče)
Rona |
Z niepokojem, ale i nadzieją czekamy na dobre wiadomości. Veroniko, trzymajcie się !
|
Verca, a ja z tebou. drze palce pro dobre
|
Držím palce, aby byli oba brzy v pořádku doma.
|
Budem Vám držať palce...
|
Ahojte,
ked sme mali tento preoblem u nas na Slovensku -myslim s Cirou?? - tiez sme obvolavali utulky,veterinarne stanice..dediny...nakoniec sa sucka nasla-nastastie..pisala som do Rakuska, ci nemaju chovatelia znamych na hraniciach so Slovenskom, lebo suka mohla tiez zabehnut aj za hranice..ochota bola-fakt super...s polovnikmi moze byt problem a ked su dvaja-uz je to svorka...skuste sa obratit na polovnicky zväz- maju kontakty aj na psickarov...treba tiez v okoli navstivit priamo polovnikov - mozno zmäknu, ked je to osobne a mozno aj krcmy...tam sa vie vsetko...pozrite si na webe blizkych chovatelov v Nemecku, ci by nevedeli pomoct... skuste dat vyhlasovat rozhlasom po dedinach...ludia si to zafixuju, hlavne stare babky a tie klebetia jedna radost...urcite sa musia niekde este objavit..budu hladni... drzim fakt palce...hlavne sa nevzdavajte... pa livia |
Ozaj! a skuste este lepit letaky v dedinach s popisom a s fotkou, porip. dat inzerciu do novin-dennikov...
viem, ze ste uz asi vsetko vyskusali..ale predsa... liv |
Já bych to samé udělala i v Německu ...
|
Zagladamy tu codziennie i ciagle mamy nadzieje, ze zobaczymy happy end. bardzo czekamy na moment gdy oba psiaki sie odnajda znowu w domu.
|
This post of Anja about tracks was on the German forum:
Quote:
|
Já už jsem informovala příhraniční němce- vlčáčkáře, Kerstin se bude dívat "virtuálně" po útulcích a taky někam napíše. Je to z té strany od Chebu, tak tam to už snad bude taky "zajištěné". zatím nic? To je divný, je to už docela dlouho na to, že je zima.:cry:
|
Ahoj opravdu je to šílené - úplně se po nich slehla zem.
Všechno co píšete je udělané!! Dokonce i v německu. Jejich zaběhnutí hlásí místní rádia, jsou letáky , obvolávává se kamarád po kamarádovi - čévéčkář po čévéčkáři. Verča s Péťou objezdili velkou oblast. Jsou informovaní zemědělci , myslivci , útulky..... Tady na fóru jsme taky prosili každého kdo může ,aby ve svém okolí obvolal tyto instituce - je to nejrychleší řešení,jak informovat co největší oblast, protože fakt už můžou být kdekoli. Všem kdo tak učinili a nebo učiní strašně moc děkujeme za pomoc!!!! Už aby byli doma !!!!!:cry: Lucka |
Rozhlásili jsme to tady (Teplá-Úterý-Toužim). Obecní Úřady, myslivci...
Držíme palce Soňa a Arwen Mijaver |
Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec,(držím palče).
|
All times are GMT +2. The time now is 12:50. |