![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() o kada tu ji geni..?..kuriuo metu laiku...?... taigi vietoj sijos galima du grazius pagaliokus pritvirtint ir ant ju tinklioka koki reta.....ant tinklioko zoles ir uzmest isdziuti ir priristi galima.... ![]() ![]() ![]() heh....gal ir neblogai butu.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
aga, kazkoki mazai istirti....galetu mokslas daugiau demesio ju biologijai skirti....
![]() hm....o kaip su pomidorais yra - jau nebepamenu.... ![]() hm....ryskiai prasimuse su tuo genejimu man dendrologijos praktika.... ![]() hm....kazi kas maziau vietos uzima: geles ar akmenys..?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ir Brukne
|
![]()
Kadangi Vykis geologas, tai pas mumi ir akmenų yra -jie puikiai dera su gėlėmis. Ypatingai su kaktusiukais - lithopsais
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() o toj foto tai geles ten tie rudesni, siek tiek apsirauksleje ir, jei pasitelkus vaizduote, i uzpakalius panasus...?...ko tai pamaniau, kad ten grybai.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Nee, ten lithopsiukai, puikiai dera su akmenimis ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
velnias, kaip tik va tokia viena saka turejau....jauciu butu puikiai tikus....tik va, kad toji saka dingo be zinios....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ziuriu mokink ir mokink
![]() CSV YPATYBE ta, kad suniukas turi kuo anksciau iseiti i naujus namus, nes kitaip jis stipresni rysi tures su gauja nei su zmogum gi vilkas cia. jau nuo menesio amziaus pradeda list charakteris ir kol kas tfu tfu apibudindavau gerai, nes suniuka zmonems padedam atsirinkt pagal charakteri o ne isvaizda, nes gi visi jie zavus. iskeliauja lialiai mazdaug 2 menesiu tad tikrai matosi kas ir kaip, o galimybe stebet visada yra-prasom atvaziuot vaiku augint ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
o kokio amziaus suniukai parodomi busimiems seimininkams..?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
p.s. meila brukstelk-duomenu reikia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
nuo pat gimimo
![]() meiliuka brukstelk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
tai nuo pat gimimo bendrauji su visa vada ir tik po to, apie mesio amziaus mazylius renkiesi kuris tau ir kuriam tu kritai sirdin...?...a taip supratau..?..
brukstelejau...tik nezinau ar ta, ka reik... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
aha minti pagavai
![]() ![]() as tik padedu ir patariu o renkasi tai jau patys zmones ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ir Brukne
|
![]()
Vike, tai mes varom birželio 1 d. į Estiją? Jei taip, tai reik murliūkščius iki 12.31 užregint, tai man į LKD vėl... Bandom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Vaivut, kokia kaina? Aš tai aišku, kad noriu, tik.. kaip visada vieną dieną turiu pinigų - kitą jau nebe, paskui vėl iš kur nors randas jų mano piniginėj, bet ir tai neilgam.. šiand va negalėjau nenusipirk dart'o.. man jo nereikėjo, ale..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
25 eurai kol kas. Nėra baisiai daug. Jei ką tai gal aš uždėt galėsiu - užreginst taigi teks turbūt man. Jei LKD dirbs tarpušvenčiu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Anekdotas:
Kalba du CSV seimininkai: - Na mano šuo ir kvailas: aš jam liepiu atnešti laikraštį, o jis eina į virtuvę ir verda sriubą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
tokie jau tie musu sunys - super rupestingi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Sakot rūpestingi?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Gal kam teko girdeti tokia knyga:
Above Reproach: A Guide for Wolf Hybrid Owners parasyta D.Prendergast ar verta demesio? arba tos pačios autores THE WOLF HYBRID |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|