![]() |
![]() |
|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
o cia is kur tas toks skirtingo prinokinimo vaisiu pas pipirus prisitaikymas..?..jie nedideli uzauga..?..ilgai zydi, noksta..?..
hm....gerai, daba kas is isvardintu yra pritvirtinta prie lubu...?...nes kitaip - neisivaizduoju kaip ten galima tilpt.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() o kada tu ji geni..?..kuriuo metu laiku...?... taigi vietoj sijos galima du grazius pagaliokus pritvirtint ir ant ju tinklioka koki reta.....ant tinklioko zoles ir uzmest isdziuti ir priristi galima.... ![]() ![]() ![]() heh....gal ir neblogai butu.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
aga, kazkoki mazai istirti....galetu mokslas daugiau demesio ju biologijai skirti....
![]() hm....o kaip su pomidorais yra - jau nebepamenu.... ![]() hm....ryskiai prasimuse su tuo genejimu man dendrologijos praktika.... ![]() hm....kazi kas maziau vietos uzima: geles ar akmenys..?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ir Brukne
|
![]()
Kadangi Vykis geologas, tai pas mumi ir akmenų yra -jie puikiai dera su gėlėmis. Ypatingai su kaktusiukais - lithopsais
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() o toj foto tai geles ten tie rudesni, siek tiek apsirauksleje ir, jei pasitelkus vaizduote, i uzpakalius panasus...?...ko tai pamaniau, kad ten grybai.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ir Brukne
|
![]()
Vike, tai mes varom birželio 1 d. į Estiją? Jei taip, tai reik murliūkščius iki 12.31 užregint, tai man į LKD vėl... Bandom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Anekdotas:
Kalba du CSV seimininkai: - Na mano šuo ir kvailas: aš jam liepiu atnešti laikraštį, o jis eina į virtuvę ir verda sriubą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Gal kam teko girdeti tokia knyga:
Above Reproach: A Guide for Wolf Hybrid Owners parasyta D.Prendergast ar verta demesio? arba tos pačios autores THE WOLF HYBRID |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|