|
|
|
|||||||
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#24 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Kamoszka polecam wypad na weekend w okolice Lublińca tam mają bardzo fajne tereny leśne. Wybiegasz się to i trochę ochłoniesz, a i ciepła kawa się znajdzie w pobliskim pensjonacie. Ty dalej czytasz i nie rozumiesz co czytasz. Oczywiście, ze nie jestem członkiem ZKwP bo mnie to nie interesuje i mam swoje zdanie na temat tej organizacji i się z nim nie kryje więc nie odkryłeś tutaj kolejnej Ameryki. To czym się chce zająć też już dawno powiedziałem i nie jest to żadną tajemnicą. Argument Daniela jest bez sensu bo jak przyjdzie mi ochota to w każdej chwili mogę zostać członkiem ZkwP i nie będzie mi do tego potrzebny pies. Aby zakładać Klub nie jest potrzebne członkowstwo w ZKwP. Czy to nie jest już jakąś braterską paranoją. ? Bardziej stosownie było by jak byś dał całą naszą rozmowę od samego poczatku na forum bo takie wyrwane z kontekstu zdania o niczym nie świadczą. |
|
|
|
|
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|