Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2013, 17:36   #11
Predator
Junior Member

Predator's Avatar

Quote:
Originally Posted by ira.s View Post
"Husky syberyjski" autorstwa Silvi Roppelt i Nicole Perfeller, gdzie na stronie 15 w rozdziale "Historia fascynującej rasy" została zamieszczona fotografia samca A'Sven Bomvollen of Frankonia z podpisem "wyglądem przypomina wilka i ma sportową, smukłą sylwetkę".
Ja natomiast odsyłam Ciebie do książki "koty polskie podwórkowe" gdzie na stronie 32 jest zdjęcie rudego kota z podpisem "wyglądem przypomina lwa i ma muskularną sylwetkę" Jeśli nie chciałbyś być gołosłownym to wystarczy zamieścić zdjęcie Twojego pieska a nie dawać cytaty z książki - jeśli naprawdę będzie wyglądał jak wilk z naszych lasów to możesz oczekiwać, że na 100% wiele osób przyzna Ci rację(w tym ja)... aczkolwiek nie wiem co miałoby to wnieść do tematu i czy jest jakikolwiek sens bo ja już straciłem dawno nadzieję, że zrozumiesz to co inni Ci piszą i że ogólnie zmienisz podejście z tak mocno zafiksowanego na normalne - przy obecnym naprawdę możesz się mocno rozczarować - tylko pytanie co potem zrobisz z takim "wyrzutkiem" niespełniającym Twoich kryteriów...

Quote:
Czytanie ze zrozumieniem słowa pisanego jak widzę jest tutaj dla wielu zajęciem wyjątkowo ponad siły
Quote:
"mądremu wystarczy raz powiedzieć, zaś głupek nawet po tysiąckroć nie pojmie").
no patrz... coś w tym musi być wiele osób już Ci tutaj napisało jak to ma się u Wilczaków a Ty dalej swoje...

Posting Rules