![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nikt do nikogo nie miał w Łodzi pretensji o to, ze zrobił hodowlankę, a już bynajmniej nikt nie miał nic przeciwko sssmokowi. Nie było Cię na wystawie Klubowej bo dziwnym trafem od trzech lat w tym samym terminie masz wystawe krajową w Zielonej Górze. Jesli dla Ciebie ta krajówka jest ważniejsza od klubowej gdzie zapraszani sa sedziowie od rasy to Twoja sprawa. Nie przyjerzdzasz na wystawę klubową i nie możesz sie wypowiadać na temat tego co tam było i co mówiono jak i znowu czepiać się wyników . Bardzo Cię proszę o podanie tym osobom trzecim tych cytatów gdzie ta hodowczyni z Warszawy odnosi się z krytyką do sssmoka. Jesli masz problem ze zrozumieniem pewnych tekstów to nie naginaj im ideologii. Napisz mi proszę w którym momencie btd napisał " sssmok ograniczył się do minimun robiąc hodowlankę na paru wystawach krajowych i przez to jest gorsza " Ja takich słow nie znalazłem. Ja wiem o czym była mowa w Łodzi i wiem do kogo konkretnie odnoszą się dane słowa. Nie robię tego co ty i na siłę je dopasowywuje do innych tylko dlatego aby pokazać wszystkim jaka jesteś dobra, a inni źli. Czambor w Łodzi nie dostał CWC bo nie chciał pokazać zębów i ja nie mam o to pretensji. Championka dostała ocenę bd bo nie była w kondycji wystawowej. Oceny innych psów mnie nie interesują bo jest to wybór sędziego, który w tym przypadku był mocno uzasadniony. |
|
![]() |
![]() |
|
|