Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 26-09-2009, 13:18   #11
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Margo View Post
FUJ, jak ja nie lubie takiego bla, bla... Potem jest, ze sie bijemy, a nie wiadomo o co...

No to wprowadzenie dla osob trzecich...
Na lodzkiej klubowce suczysko sssmoka zakonczylo hodowlanke... I sssmok mial "czelnosc" sie z tego cieszyc... I nagle pojawia sie skrytyka hodowczyni z Warszawy i teraz tu na forum ze strony btd, ktorzy zarzucaja jej, ze ogranicza sie jedynie do minumum.

Teraz moje pytanie.... sssmok jest be jako hodowca, a jej suka zla bo dostala ocene "bardzo dobra"... Ale dlaczego jest krytykowana przez hodowczynie, ktorej suka tez dostala "bdb" i to w klasie championow (ktore zwykle traktowane sa o wiele bardziej ulgowo w przyznawaniu not gorszych niz dosk...)? Bo troche zgupialam...
Wybacz Małgosiu ale to co robisz jest już troszke nie na poziomie.
Nikt do nikogo nie miał w Łodzi pretensji o to, ze zrobił hodowlankę, a już bynajmniej nikt nie miał nic przeciwko sssmokowi.
Nie było Cię na wystawie Klubowej bo dziwnym trafem od trzech lat w tym samym terminie masz wystawe krajową w Zielonej Górze. Jesli dla Ciebie ta krajówka jest ważniejsza od klubowej gdzie zapraszani sa sedziowie od rasy to Twoja sprawa.
Nie przyjerzdzasz na wystawę klubową i nie możesz sie wypowiadać na temat tego co tam było i co mówiono jak i znowu czepiać się wyników .

Bardzo Cię proszę o podanie tym osobom trzecim tych cytatów gdzie ta hodowczyni z Warszawy odnosi się z krytyką do sssmoka.
Jesli masz problem ze zrozumieniem pewnych tekstów to nie naginaj im ideologii.
Napisz mi proszę w którym momencie btd napisał " sssmok ograniczył się do minimun robiąc hodowlankę na paru wystawach krajowych i przez to jest gorsza " Ja takich słow nie znalazłem.

Ja wiem o czym była mowa w Łodzi i wiem do kogo konkretnie odnoszą się dane słowa. Nie robię tego co ty i na siłę je dopasowywuje do innych tylko dlatego aby pokazać wszystkim jaka jesteś dobra, a inni źli.

Czambor w Łodzi nie dostał CWC bo nie chciał pokazać zębów i ja nie mam o to pretensji. Championka dostała ocenę bd bo nie była w kondycji wystawowej. Oceny innych psów mnie nie interesują bo jest to wybór sędziego, który w tym przypadku był mocno uzasadniony.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote

Posting Rules