![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Forest Hood
|
![]()
Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi w poszukiwaniach. Za rady i porady oraz zaproszenia:-)
Pozdrawiam wtajemniczonych jak i wszystkich miłośników i jeszcze raz dziękuję-jak widać jest za co:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Łukasz jest bardzo tajemniczy i nie napisał nic o suczce (ale musi być, że jest pod wrażeniem tej pięknej damy) ale ja wiem i powiem, że sunia jest z Czech z hodowli Eden severu
![]() Witam w gronie wilczakowców i myslę, że zobaczymy się na Wystawach, a może już w ten weekend w Warszawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilcza Saga
|
![]()
Witamy i czekamy na spotkanko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Forest Hood
|
![]() Quote:
hahaha:-) Wiedziałem, że coś dodasz:-) Łukasz nie jest tajemniczy. Po prostu posiedzieć dłużej na necie się nie da przy tej małej bestii:-) Teraz śpi to piszę:-) Na wystawach na pewno sie zobaczymy i mam nadzieje, że już w Niedziele w Warszawie. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forest Hood
|
![]() witam również i dzięki za zaproszenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]() ![]() Widzę, że Jola w pakiecie pomocowym zawarła od razu elementy indoktrynacji (aby nowi, zaraz po powitaniu nie ginęli w czeluściach niebytu ) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tmave Zlo
|
![]()
Witamy małego Terminatorka - już nie możemy doczekać się spotkania w niedzielę!
![]() |
#8 | |
Forest Hood
|
![]() Quote:
![]() Tasji niestety w Niedziele nie będzię bo jeszcze na kwarantanie ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Forest Hood
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Gratulacje
![]() Fajnie, ze kolejny psiak z zagranicy sie pojawil. Czekamy na wieeeecej fotek :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Forest Hood
|
![]() Quote:
Będą, obiecuję. Po weekendzie dopiero bo właśnie zbieramy się do Radomia staw na działce kopać:-) no i czasu trochę nie będzie. Tasja coś już chyba wyczuła bo wczoraj pół dnia próbowała dziurę w podłodze wykopać:-) Pozdrawiamy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Witam Tajsie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Jak na sunie wołacie ------- chciałam oczywiście napisać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Forest Hood
|
![]()
Znowu wstałem z kurami:-) zgadnij kto mnie obudził:-) a teraz śpi pod nogami.
Wołamy Tasja , czasem "mordo Ty piękna" "potworze-nie zrywaj zasłonek":-) i takie tam jeszcze:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Witamy Tasję serdecznie spod lubelskiej Henrykówki. Jakby Ci zabrakło określeń to mogę parę podrzucić typu: bandyto jedna, bździągwo, zarazo, paskudo i ulubiony zwrot trenera Ereshki: małpo pyskata i tak cię lubię. Czasami tylko sprawdzają się: skarbuniu złoty, serduszko ty moje
![]() Życzymy duuuużo radości z obcowania z tym niesamowitym potworem jakim jest wilczak. Pozdrawiam Bożena z Maxem i Ereshką.
![]() |
#16 | |
Forest Hood
|
![]() Quote:
hehehe:-) Widzę,że te określenia to szczał w dziesiątkę:-) i cieszę się, że moja małpa pyskata nie jest wyjątkiem ![]() To będą pięęękne i ciężkie 2 lata młodości:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ja zazwyczaj mówię do Cory to "debilu"
![]() ![]() Czekam na więcej fotek Tasji w galerii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Rok.. tylko rok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Forest Hood
|
![]()
Tylko rok?:-) Damy radę:-)
Dzisiaj to mi pospać nawet dała w nocy. Przestraszyła sie wczoraj wieczorem, że już ją opuściłem. Byłem na piwku i wróciłem trochę później. Oj jak ona mnie kochała-zalizać chyba chciała. Nooo chyba że do piwa ma pociąg a czuć było czuć ![]() Zdjęcia będą obiecuję. Tylko aparat muszę jakiś sobie sprawić bo dotychczasowy popsułem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
love and terror
|
![]()
witamy goraco
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |