![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam wszystkich miłośników wilków!
Jestem nowy na forum więc uznałem, iż należy się przywitać i napisać kilka słów o sobie. Mam na imię Łukasz i mieszkam w Gdańsku. Wilczaka nie posiadam jeszcze ale plany i mocne postanowienie "poprawy" już postępują. Mam trochę doświadczenia w obchodzeniu się z wilkami, jednak pies to nie to samo. Liczę na wasze wsparcie w realizacji moich planów. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Witaj !!! Napisz proszę, o swoich doświadczeniach w obchodzeniu się z wilkami
![]() Jeśli potrzeba wsparcia - jesteśmy ![]() ![]() pozdrowionka Małgosia i Okruszki |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Witamy,
i zapraszamy do nas ![]() Mieszkamy z Imbusem w Sopocie a pod Gdańskiem mieszka "narzeczona" Imbusa- Nirvana (Carmen) i malutka Lilith. Mój telefon : 506 355 191. Jutro wyjeżdżamy na II spotkanie galicyjskie i wystawę w Krakowie. A potem w przyszłym tyg. w czwartek jedziemy do Stockholmu i dalej na północ........ Ale..... znajdziemy jakąś chwilkę żeby pogadać ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() To tak z grubsza i o mniej przyjemnych doświadczeniach z nimi. @szasztin: Na pewno skorzystam z zaproszenia ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Witamy i pozdrawiamy z Supraśla
![]() Agnieszka i Varg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Pod koniec sierpnia ( 29-31/08/2008 ) spotykamy sie wszyscy w Poznej (http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html)... Ponownie przez 3 dni (a zwykle i dluzej) bedzie mozna zobaczyc cale watahy CzW z calej Europy... Wtedy chyba najlepiej mozna sie przekonac, czy wilczak to wlasnie ten jeden jedyny... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|