![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Zapraszam na nowe forum informacyjne Wilczakow, wkrotce tez strona i galeria!
Forum z zalozenia powstaje dla obu wilkopochodnych ras, chociaz popularnosc i populacja Saarloosow jest u nas niewielka. Forum jeszcze na adresie tymczasowym, ale to juz niedlugo. ![]() Forum jest ogólnodostępne, zapraszam do wpisow i wrzucania zdjec! tymczasowy adres to: http://www.csvwork.eu/forumpl/index.php docelowy - jak w temacie lub podobnie, podam informacje jak bedzie wiadomo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo ciekawa akcja. Ogłaszać, że się zakłada nowe forum, i to tutaj, na znakomicie od lat funkcjonującym forum, które pozwala gromadzić dane na temat wszystkich wilczaków w Polsce? Fe Ori. Dostajesz ode mnie -10 pkt za pomysł. Nawet dołączenie Saarlosów nie zatrze wrażenia, że trwasz uparcie w próbach zrobienia rozłamu w grupie wilczakowców. Zastanawiające są te twoje destrukcyjne działania...
maria i wufi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
A co, to jest jedynie poprawne forum? Tylko tutaj można pisać, nigdzie indziej?
Bo? Najstarsze? No i? I jeszcze to żałosne hasło "trwasz uparcie w próbach zrobienia rozłamu w grupie wilczakowców". Czyli albo z nami, albo przeciwko nam? Czy też może nie jesteś w stanie zauważyć że nie ma czegoś takiego jak jedna grupa wilczakowców. No chyba że chcesz zawłaszczyć to pojęcie tylko dla ludzi związanych z wolfdogiem. Co z resztą twój post sugeruje.
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Mario, spokojnie
![]() Ale powrotow sie doczekasz, jak tylko beda w planach szczeniaki ![]() ![]() Poza tym.. czego zalujesz? :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Tak, jak ktoś musi sprzedać wyhodowany towar to faktycznie potrzebuje reklamy. A wiadomo że wtedy im większy zasięg tym lepiej :-D
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
dokładnie, spokojnie
![]() teraz będą dwa rodzaje forum w dwóch różnych miejscach, na dwa różne tematy - jedno o wilczakach, a drugie o wilczurach. czyli same korzyści ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
Zawsze była mowa że wolfdog jest dla wszystkich a nie tylko jednej grupy związanej z jedną hodowlą, więc co za problem że powstanie miejsce do rozmowy nie związane z wolfdogiem?
![]() |
![]() |
#8 | |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() Quote:
no właśnie... ten sposób reklamy jest nie w porządku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Fora wolfdoga sa forami otwartymi, nie ma regulaminu wiec, jak ktos chce wykorzystac zasade "co nie jest zabronione, jest dozwolone" - moze to zrobic. Kara/zbanowanie go za to nie spotka. To juz kwestia uczciwosci i klasy..
Klasa wlasnie wolfdoga jest to, ze moze spokojnie tolerowac tego typu zachowania. Jest wolnosc a to, jak kazdy z nas to pojmie to juz jego indywidualna sprawa ![]() rewolucji nie bedzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Wyjasnij czemu nie w porzadku?
Co Ela napisala nie w porzadku? Po za tym ze konkurencja sie pojawia? Ja uwazam ze 'strong survive', kto okaze sie 'strong' samo sie okaze no nie?
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Dzieki za cieple przyjecie, jak zwykle.
Wydawac by sie moglo ze chociaz POZORY obiektywizmu i normalnosci tu pozostaly, ale jednak nie. Zaklamanie wynikow egzaminow, wystaw, manipulacje cytatami i slowami, ogranicznie dostepu do informacji - to juz normalka! Ale histeryczna reakcja po zwyklym powstaniu nowej strony/forum to absurdalne i smieszne. A zalosne to co robia "mocodawcy", jak np podkupywanie domen! ZALOSNE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Head like a hole
|
![]()
Ej no bez jaj, masz jakies dowody ??
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Hm, łatwo to sprawdzić czyli proponuję wejść na jakąkolwiek wyszukiwarkę domen wpisać tam interesującą nas domenę np. czesio.pl i kliknąć szukaj.
Jeśli okaże się, że jest ona zajęta to powinno być tam tzw. whois i klikamy. Pojawi się informacja kto jest właścicielem, czasami przez jaką firmę/wyszukiwarkę została zarejestrowana. Także jakby co można szybko spiskową sprawę obalić lub sobie potwierdzić. Każdy obywatel może spokojnie sobie bez kosztów to sprawdzić. To tyle informacji- mam nadzieję, że zainteresowanym tematem trochę pomogłem.
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
no wlasnie bez jaj, w koncu to tylko psy
okazuje sie ze jak wysledzil Btd Domain Name:WILCZAKI.INFO Created On:18-Jun-2008 07:28:14 UTC Last Updated On:18-Jun-2008 07:29:03 UTC Expiration Date:18-Jun-2009 07:28:14 UTC czyli na zlosc podkupiono nas zaraz po ogloszeniu ale to nie wszystko - wykonano przekierowanie, tak by nie mozna bylo logowac sie we wszystkich zakresach forum bedzie wiec wczytane na nowo, zapraszam jutro, pojutrze na razie nie logujcie sie bo i tak trzeba je wykasowac ciekawe jaka grupa trzymajaca wladze za tym stoi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
aha i pax współforumowicze, pax
a nawet K-Pax
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
17.06 domena byla wolna Sebastian!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Forum ma prawo założyć każdy. Domenę wykupić również, chociaż w tej sytuacji faktycznie robi się coraz mniej miło...
![]()
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Hm nie wiem czy była wolna bo mnie ta sprawa nie dotyczy ale proszę nie krzycz na mnie bo dałem tylko przepis na zbadanie sprawy.
Zdaje mi się, że starałem się bezstronnie, życzliwie to napisać czy nie?. ![]()
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
E tam, zrobilo sie dosc zabawnie. ktos wpadl na iprezke do kogos, zakrzyknal do wszystkich goscia "chodzcie na inna imprezke" po czym okazalo sie ze zgubil klucze.. nawymyslal wiec ciemnym mocom sprzysiezonym przeciwko nowej inicjatywie
![]() Poczatek, jak dla mnie bombowy ![]() Ilosc for w necie jest przeogromna i ani mnie ziebi ani grzeje kolejne, ale z uwagi na otoczke i histeryczne odsadzanie od czci i wiary blizej niezidentyfikowanych sil, ktore jako jedyny cel maja unicestwic biedne, przesladowane ofiary... A "zgubione" klucze czesto odnajduja sie.. w lodowce ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Taki angielski ten humor...
![]() |
|
|