![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Postanowiłam małą w końcu przedstawić oficjalnie na forum.
Tak więc jak już wiecie mała pochodzi ze Słowacji i nazywa się Kala, a po domowemu często Szczurek lub Gadzina. Z każdym dniem jest większą przylepą i łobuziakiem, uwielbiam jak wtula się we mnie przed snem i przerażona jestem jak mała bawi się w supermena i skacze ze schodów na kanape. Wogole jest bardzo skoczna, wesoluchna i uwielbia wcinać mi kapcie, kocha też swoją piłkę skórzaną, ktorą uwielbia rozgryzać. Dodatkowo ostatnio stała się miłośniczką owoców, które podbiera ze spiżarki jak nauczył ją Bali. Jest też wielką zadziorą, na przywitanie jednak zawsze kuli uszka i merda ogonkiem jak tylko szybko się da, uwielbia też podgryzac w rece. Ostatnio uczy się zostawać sama w domu i o dziwo naprawde ( z malymi bardzo szkodami) jej to wychodzi. Jest też niesamowicie kontaktowa, czasami aż mnie przeraża jej odwaga, bo musze mieć ja za to jeszcze bardziej na oku niż normalnego szczeniorka. Na koniec moge dodac ze juz polubila plywanie i podróze samochodem. Tak więc jest - KALA Radov dvor nowa mieszkanka Wilczego ducha, Polski i przede wszytkim mojego serca... I po prostu mowimy : WITAMY! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
To ja pozwolę sobie na foteczki:
![]() Suczka - cudo, Shaluka - Wow! ![]() ![]() I jeszcze jedno bardzo fajowe a'la Mona Lisa: ![]() pozdrawiamy! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dziękuję Wam.. Zdjecia są wspaniałe! Czekamy na kolejne spotkanie i trzymamy za slowo
![]() A ja .. coż ciąza mi służy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Witamy nowe maleństwo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Mała śliczna
![]() ![]() Witamy!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
No to witamy
![]() Ogladalam zdjecia, jest naprawde ladna ![]() I nawet to, ze jest jasna to i tak mi sie podoba ![]() Szkoda, ze ma takie ciemne oczko. No i ma ta kropke na ogonie, tak samo jak Ish i Bali, prawda? ![]() Niech Ci sie dobrze chowa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilcza Saga
|
![]()
Witamy młodą
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
My mieliśmy okazję zobaczyć małą w realu. Jest ogomnie urocza, słodziak taki, że nawet Ereshka nie chciała jej zjeść
![]()
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
Witamy serdecznie i życzmy samych dobrych dni
![]()
![]() |
#10 |
Wilczy Duch
|
![]()
No mamy ciemniejsze oczko, ale cialkiem i charakterkiem bez dwóch zdań nadrabiamy. Poza tym w genach niesiemy jasne
![]() Dzięki ogromne za przywitanie, mam nadzieje, że niebawem maleńka wszystkich już na żywo pozna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ehhh...ten nosek...Corkowa zawsze ma jakiś zadrapany, bo jej się nie dopilnuje, żeby w ściany nie wbiegała cały czas i nie rozrabiała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilczy Duch
|
![]()
Była, była i absolutnie podbiła serce Gresiolka, która nawet Kamila zaskoczyła matczynym zachowaniem wobec małej. Ereshka na poczatku była zdziwona, ale i mała zaciekawiona, również potem taka dobra ciocia się stała, a Mentalek.. jak to Mentalek podszedl do wszystkiego na absolutnym luzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Witamy z Baajem nową koleżankę
![]()
![]() |
|