![]() |
#1 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Wilczaki spotkałam po raz pierwszy na Warszawskiej wystawie. Warunki pogodowe nie nastrajały, ale jednak coś zaiskrzyło i w mojej rudej wiewiórczej głowie narodził się pomysł. Może i nazbyt śmiały, ale jednak pełen pasji. Zaczęłam czytać, szukać, dowiadywać się i trafiłam tu, a dziś dzięki uprzejmości Agnieszki poznałam Cheitan'a, a także Jabbera i Sabata
![]() I jestem zachwycona i zdjęcia będą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Chyba bede musiala was wynajac jako glownych portrecistow
![]() Jabber nie mial jeszcze zrobionych takich ladnych zdjec ![]() A poza tym - fajnie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Ano było fajnie - my chętnie częściej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Licho nie śpi...
|
![]()
Co prawda w oryginale dotyczy innej rasy ale myślę, że do "testu na wilczaka" to też pasuje
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Narzeczonemu się podoba. Mi mniej - to ja sprzątam
![]() Nie mamy ogrodu, ale jest dywan. Zamiast dzieci puszczę na niego 12 szczurów i wrócę po 4 godzinach - gwarantuję, że nie poznam domu :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Sierść, zadrapania i zniesmaczonych gości też już przerabiałam.
Idę pobiegać z workiem cementu po schodach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]() ![]() Ja bym dopisała: 13. Idx do sklepu i poproś aby do wszystkich produktów, które zamierzasz kupić (pokazujesz listę) powrzucali pojedyncze włosy. W chwili gdy przestaniesz zwracać uwaę na dodatkową zawarytość- jesteś gotowy aby mieć psa ![]() 14. Zrób przegląd swojej garderoby, osobno połóz rzeczy eleganckie, ciemne i wełnaniane osobno ciuchy typu jeans, bawełniane koszulki itp. Te z pierwszej grupy posyp piaskiem, wymaż ziemią i obsyp kłakami. Potem wyrzuć. Te z drugiej- policz i zaplanuj zakup zliczonej ilosci x 10 ![]() 15. byc może cdn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Wygląda to tak, jakbym miała kupić sobie diabła tasmańskiego
![]() A poza tym, to ja już to wszystko przeszłam - w mniejszej lub większej skali, ale już zaprawiona w bojach jestem :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Licho nie śpi...
|
![]()
To dodam jeszcze od siebie:
15. Pozastawiaj nieprzesuwalnymi dla psa meblami wszyskie kontakty, a potem kilka razy w tygogniu spróbuj odsunąć sama wielką szafę (kiedy i tak już jesteś spóźniona do pracy) żeby podłączyć żelazko, wyprasować spódnicę i zasunąć szafę spowrotem. 16. Jeśli masz dywan to poobcinaj nożyczkami rogi i wytnij dziurę na środku. Pasuje do wystroju pokoju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
11 a. Uwielbiasz spać w pachnącej, mięciutkiej pościeli? Albo śnieżnobiałej i szeleszczącej od krochmalenia? To pościel łóżko w swój ulubiony sposób, wróc z relaksujacej kąpieli ...i teraz skotłuj cała posciel, wysyp mieszankę piachu z włosami , możesz dodać odrobine wody.. i na to wrzuć worek ziemniaków. Teraz oboje z Twoim partnerem możecie iśc do łóżka - najpierw jednak musicie ponegocjowac w workiem ziemniaków.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
A 12 biegających pijawek, które podgryza w stopy to coś gorszego od worka ziemniaków? Jeśli sądzicie, że tak, to chętnie wypożyczę zestaw :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
AngelsDream, widzę, że mamy podobne podejście i podobne przejścia ![]() Ja mam tylko 2 biegające pijawki, za to większe i agresywniejsze ![]() Za to nie mam dywanów, bo wszystkie powywalałam z powodu roztoczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Ja niestety jestem zbyt wrażliwa na zapach fretek - nawet wykastrowane po krótkim kontakcie powodują u mnie mdłości swoim zapachem.
![]() Za bardzo mnie wzięło na wilczaka, muszę odetchnąć i zacząć znów logicznie myśleć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
K-Lee Family
|
![]()
Nie musisz lubić fretek
![]() Mnie właśnie też wzięło na wilczaka, tylko, że zaczęło się już ponad 4 lata temu ![]() Koniec offtopa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|