![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Musze sie z wami podzielic smutna wiadomoscia
![]() Szczeniaki z miotu Kysucká hviezda nie przezyly.. Mialam zarezerwowanego szczeniaka i juz sie cieszylam ze bede mogla po niego niedlugo pojechac a tu niestety ![]() Napisalam do innych hodowcow ktorzy spodziewaja sie szczeniat i czekam na odpowiedz o mozliwosci rezerwacji, ale moze bedziecie mi mogli pomoc, moze ktos bedzie mi mogl polecic jakis miot badz wlasciciela. Strasznie mi smutno ze moze zdazyc sie tak, ze nie uda mi sie znalesc wolnego szczeniaka, i zakup wilczka bede m ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
przykro...
![]() ja teraz nie widze zbytnio interesujacych miotow, przynajmniej nie dla mnie jedynie po Harmonii i Cheyu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Przykro
![]() ![]() Powodzenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
bardzo przykro, jak mowila Gaga jiescze popatrz na liescie moze cos wpadnie w oko.
a co do Cheo i Harki-jiescze nic nie wiadomo-chetnych mam ale wszystko wyjaszni sie tylko po urodzieniu malych, a taka situacje mozna nazywac 50 % ma czlowiek wilczaka na 50 % ze nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
super miot bude po suce od me(Kaimi Eden severu) v hodowle RHODERICK SODAR ! Napisi pani Veronice email na rezervaci. Stenatka se urodi + - 19.4.07 U me juz taky vsetko rezervovane,juz na nasledny miot ! Jestli ty "sukas" stene SIPKO - jeste badzo stenatek volnych v hodowly OSADA DRAKLEM. Ahoj Lucie - EDEN SEVERU |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Sprawdz swoje konto na wolfdogu, masz wiadomosc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|