|
Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
|
Thread Tools | Display Modes |
02-10-2006, 08:00 | #1 |
Moderator
|
Harmoningas Geris arba vilkai is "GD"
Vidurnakti Jis izenge i Lietuva, kaip pilnateisis jos narys ir gyventojas.Puse kelio pradainaves, pratreliaves ir prakaukes uzkimusiu balsiu GERYON z Peronowki dabar duodasi mano darbe
grazus kipsius, kol kas bjaurusis anciukas, (Vike labai panasusi Akela maza) gerai kaukia ilgakojis su be galo graziom akim ir trumpa uodegyte. Charakteris velnias su angeliuko priemaisa. Visa nakti ismiegojo pas mane lovoje, o ryte buvi labai nustebes, kad nezino kur yra. p.s. mama jau mane krausto is namu |
02-10-2006, 09:50 | #2 |
Junior Member
|
Ooo,tai sveikiname nauja nari!
Turesim nauja broliuka! Tik gaila ne Vilniuj Tiesa sakant keista kad miega taip ilgai. Musu Majukas kas kelias valandas ramybes neduodavo. Dabar ir tai savaitgaliais 5 val. ryto pakelia ir niekur nesidesi reikia eit vedziot ir zaist. |
02-10-2006, 11:07 | #3 |
Member
|
eina sau!!! Didželiausi sveikinimai siaubingai dėl tavo laimės džiaugiuosi, saulyt pagaliau Lietuvėlėj turim dar vieną mažutėlį, gražutėlį vargelį apgailestauju, žmonės, bet tik gipsą man nuims turėsit svečių nu nebegaliu be jūsų tai keliausim tarp vilniaus is sakių
|
02-10-2006, 14:59 | #4 |
Junior Member
|
Ogo!!! Sveikiname!! ir laukiame nuotraukyciu...
|
03-10-2006, 07:24 | #5 |
Moderator
|
Aciu aciu.
tai vat mama vis dar krausto is namu.. bet mazasis vakar lankesi pas mane darbe-smagu buvo-pise dienos gaudziau, nes visi laidai, metalines stalo kojos, aisku siuksliadeze, chalatas ir kiti "skanus" laboratorijos atributai turejo buti isragauti. Geris-be galo snekus, uzsispyres, stengsis tol, kol pasieks savo, meilus ir isprotejes del manes, pamates subyret i gabalus is meiles gali. Kai eda-kaukia-sito as dar nesu maciusi, bet sako, kad z Peronowki vilkams tai norma liko siandien namuose su Harka, neisivaizduoju, kaip jie atrodys po dvieju bestiju kvailiojimo.Harka siek tiek isizeidus ir pasimetus, nes nesupranta, ka tas mazas pilkis veikia pas mus namuose. nuotraukos bus vakare |
03-10-2006, 20:05 | #6 |
Junior Member
|
O sveikinu ir as su nauju gyventoju nekantrauju pamatyt ta bestija
|
|
|