![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
projekt MPO
![]() Zdravim tak nejdriv se predstavim, pac jsem tu novej Jmenuju se Zverina Petr a jsem cerstvy ( od zitra ) a o to vic hrdy majitel CSV Ated k tomu co je MPO ! Multifunkcni Programovatelny Obojek je obojek obsahujici mikropocitac zalozeny na microprocesorech atmega ! proc to pisu sem ? protoze nedavno jsem to tu procital a narazil jsem na poznamky o podobne veci v urovni scifi vtipu , cehoz pak jini uzivatele litovali co by obojek zvladal ? - Urcit svoji pozici pomoci cipu sirfIII - Komunikae pres GSm modul ( mobini telefon ) - programovatelna schemata pro upozorneni psa at jiz zvukovym signalem nebo el. vybojem ( z nastavitelnou intenzitou, odpurci el obojku nemlatte me hned ) - programovatelny pracovni rezim ( sleep/work/hybernate ) = vydrz baterie po extreme dlouhou dobu - soucati obojku PC software urcenim lokace obojku - sken pulsu a teplty psa ( poznate jestli obojek nebyl od psa oddelen, nebo jestli neni pes ranen atd ) - ukladani tracku na pametovou kartu, jakozto i jinych statistik, jako dnei aktivita ( tep+pohyb ) , zmeny ve zdravotnim stavu ( vykyvy pulsu bez pohybu ) atd,atd moznosti jsou defakto omezeny jen fantaziji pejskaru slo by udelat i ruzne socialni sluzby , jako upozorneni na blizkost jineho csv , atp atp vitam DALSI NAPADY co by dotycny obojek mel umet az budu mit po hromade komplet pozadovane vlastnosti , zacnu z navrhem hw teda pokud bude o podobny produkt zajem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Zapomněl jsi připsat jednu (pro mnohé čévéčkáře podstatnou) informaci - totiž cenovou kalkulaci. Obojek za pět tisíc si tu koupí málokdo..
Ale jinak nápad dobrý. Mně by úplně stačila GPS lokalizace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
cenovou kalkulaci muzu udelat az budu mit vsechny vlastnosti , protoze podle toho se odvine pouzity HW
![]() Asi uplne nejlevnejsi nebude, ale je to dobra investice naporad, bude to modulek z vymenou casti obojkovou, coz zajisti jeho nesmrtelnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Mě by se ta věc líbila, nejlépe bych , kdyby to nebyla tak veliká krabička, jako běžné GPS obojky, ale vešlo se to do normálního koženého obojku.To nevím, zda je reálné. A je mi jasné, že cena může být i vysšší, ale třeba kolem cca 5 tisíc bych na to vynaložila. Nemuselo by to mít ani všechny funkce, co popisuješ. Hlavně asi tu GPS lokaci a ten snímač dechu a pulsu by nebyl špatný.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
melornn: uplne do vnitr asi ne , ale realny je to dostat tak do rozmeru 2,5x6x2 ( sirka,dylka,vyska) pri podlouhlem rozmeru to bude defakto kopirovat tvar obojku ale primo do obojku, to by znamenalo extremni mikrotechnologie, coz by cenu znekolikanaobilo !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ten rozměr mi přijde v pohodě.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
behem nocniho rozimani jsem dospe k naledujicimu
![]() budou 3 verze obojku Basic - gps lokace v aktualni cas Advanced - gps s moznosti ukladani tracku na pametovou kartu + PC soft k monitorovani pozice obojku Expetr- lokace, varovani ( el,zvuk ) ,snimac telesnych funkci vsechny modely budou vybaveny indukcnim dobijenim , takze zadny konektory, a 100% vodotesnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
to asi ani, ale pro vidry bude problem z dobijenim , asi tezko jim do doupete da indukcni dobijec , a predpokladam ze vydra ze solarem na zadech bude vypadat dost divne
![]() ![]() takhle by slo dosahnout provozu i v ramci desitek dnu ![]() ![]() Last edited by Zvire2; 06-07-2012 at 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
jeste jsem risel na to ze jsem schopen zamerit pozici ( ne uplne presne ale docela jo ) pomoci zamereni signalu gsm bunek, pro vyhledani stracenyho pejska by to stacilo a cena by tim sla dost dolu
![]() ![]() Last edited by Zvire2; 06-07-2012 at 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, kdybys potreboval pomoct s kodenim nebo navrhem nebo tak, tak napis
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Kodovani bude oki
![]() ![]() za investici do prototypu slibuju seriovej model EXPERT ( nejvisi konfigurace ) pokud by se seriova vyroba nikdy nekonala , investor dostane dokoncenej FUNKCNI prototyp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Cpt., jen taková vsuvná odpověd - zřejmě jsem špatně učila "slovník"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Já myslela, že výraz "vydra" má mezi čévéčkáři dávno ustálený význam.. :-)
Asi by stačila vodotěsnost běžných hodinek, málokteré čévéčko se potápí do deseti metrů. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
tak to musite s tim slovnikem na me pomalejs :-D sem novej :-) a na vic uz rekovatim :-D takze SIGA SIGA :-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Ajak to bude s tesákům-odolností? Zvládne to bez poškození dvě hrající si čéva kousající se do krku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
nad tim uz jsem taky premejslel, docela zvazuju DURALOVY pouzdro ! sice to vyjde draz nez plast, ale odolnost je nesrovnatelna !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
jinak uz chapu tu vydru :-D :-D muj gandalf videl more podruhe v zivote a skocil do nej sipku !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
taaaakze dotvoruju specifikace vsech 3 verzi :-) hw uz mam vytipovanej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |