![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Distinguished Member
|
![]()
Przekazuję zaproszenie na warsztaty węchowe, które odbędą się niebawem w Krakowie. Chodzi o tropienie użytkowe, konkretnie docelowo - szukanie ludzi.
W miniony weekend brałam z Lorką udział w warsztatach węchowych prowadzonych przez Piotra na poziomie zaawansowanym - były rewelacyjne. Przynajmniej dla takich jak my, którzy szkolą psa dla jego i własnej przyjemności, a nie dla egzaminów, papierów certyfikatów itp. Jeśli ktoś jest zainteresowany udziałem, proszę skontaktować się z Piotrem. Z tego co wiem, są jeszcze dwa miejsca. Ja służę bliższymi "nieorganizacyjnymi" informacjami na priva PS Naturalnie oferta jest otwarta nie tylko dla wilczaków.. Quote:
Last edited by Rona; 19-09-2011 at 17:00. Reason: PS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Dzieki Rona
![]() Jak widac i uzytkowe moze kosztowac kupe kasy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Cena z gornej polki ale skoro jakosc tez to napewno warto
![]() Fajne porownanie do wystaw. 3 dni przekazywania fachowej wiedzy i fizycznej fatygi za rownowartosc 2-3 wpisowych na wystawy gdzie dostajesz kilka zdan o zroznicowanej fachowosci i tandetny medalik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Tropienie to w dużej mierze także czekanie na własny ślad. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
200-300km na tego typu szkolenie to jest rzut beretem, bo przy czekaniu na to ze bedzie gdzies blizej, taniej, lepiej to was reumatyzm dogoni
![]() Ja wiem to z wlasnego doswiadczenia, bo stracilam z Sexy kupe cennego czasu na czekanie az mi ktos da dokladnie to co chce, pod domem, na tacy... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|