![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Możę tak przypadkiem ktoś wybiera się na Wolin???
Festiwal w tym roku zmienił formę, no ale ja z Czortem czekamy na kompanów do spaceru ![]() Jakby co festiwal zaczyna sie od 05-07.08.2011 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Kurczę
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Hej,
no ja właśnie tak gdzieś od 6 lat planuje się wybrać, jeszcze od czasów gdy należałam do bractwa rycerskiego ![]() Pozdrawiam serdecznie A. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
![]()
My mieliśmy jechać, ale to niestety nieaktualne
![]()
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ale jak cos to sie zorientuje w noclegach ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
My co roku jeździlismy (juz od paru lat) - w tym roku pojawił się u nas wreszcie Wilczak, ale niestety nie będzie nas na Wolinie ;/ Mamy nadzieję, że przyszły rok się pojawić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Szkoda :/ ale jak coś to zapraszamy w następnym roku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilczy Duch
|
![]()
My niestety chyba będziemy na max 3 dni, czyli piątek-niedziela (oby) tak więc jeśli mogłabyś mi pomóc, czyli dać znać o jakimś w miarę noclegu ( niestety namioty teraz odpadają, pogoda jest zbyt niepewna, a jedziemy z 7 miesięcznym synkiem), byłabym naprawdę wdzięczna.
Pozdrawiamy P.S. Będzie też z nami buras, przynajmniej jeden. W ostateczności umieją spać w aucie, ale nie lubię ich zostawiać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
No niestety aktualnie u moich znajomych brak miejsc
![]() Wolin to dziura wiec mało u nas noclegów ale może będzie coś w Międzyzdrojach (15 km od Wolina) tylko obawiam się ze ceny tez będą kosmiczne. Ewentualnie możecie pojechać na żywioł i popytać na miejscu, przeważnie ktoś zawsze chce sobie dorobić na takich imprezach to może akurat. Szkoda ze nie mogę pomoc ale życzę powodzenia i może do zobaczenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ardal Conall
|
![]()
kilka zdjęć z tegorocznego Wolina
Na wszystkich Ardal, na dwóch ze mną ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ehh, zazdroszcze, ja sie wybieram od kilku lat i nawet obecnosc Smrodziacha nie moze mnie jakos zmotywowac, moze za rok
![]()
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
A my coś słabo się rozglądaliśmy bo was nawet nie widzieliśmy no ale w tym roku jakiś taki człowiek zakręcony był i jakaś ta wyspa duża się wydawała
![]()
![]() |
|
|