![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Hi, jeżeli jest temat podobny, to proszę o połączenie, boć troszkę ślepa chyba jestem, albo takiego tematu nie ma.
Czy w Gdańsku jest psia szkoła godna polecenia, czyli taka, gdzie już ćwiczyły csvki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Przejrzyj ten temat:
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6061 My akurat szkoliliśmy tutaj i polecamy: http://www.psiok.pl/news |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
łooojjj, ślepota (jeszcze sama tam pisałam heh
![]() No tak, ale link do tej szkoły w Gdańsku mi nie działa tj. wyskakuje jakaś inna stronka z psią nie związana (tj. nie ma szkoły w której ćwiczył Harry) A jak Nyxsowi jak poszło w tej szkole? Jesteście zadowoleni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Z tego co pamiętam w tamtym temacie jest wymienionych kulka szkół w Gdańsku, po prostu pierwszy post dawno nie był aktualizowany.
My byliśmy bardzo zadowoleni, Pani Olga ma rewelacyjne podejście do psów, ma niesamowitą wiedzę na temat mowy ciała psa i odpowiednich korekt. Zrobiliśmy na razie kurs posłuszeństwa podstawowy, ale będziemy kontynuować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ja polecam szkołe w Gdyni -
Macieja Szwencera. Ostatnio chodziła do niego Białka Welkoscyrz i Uroboros z Peronówki. Tutaj stronka :http://szkolenie-psow.com.pl/ Chwilowo stronka nieczynna ![]()
IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 Last edited by szasztin; 03-07-2011 at 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Head like a hole
|
![]()
Nie jestem przekonany czy hauward, dobra szkoła i csv da się połączyć w spójną całość.
I nie mam na myśli psiego przedszkola tylko szkolenie.
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
No my z Urobachem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
avgrunn - cieszę się że Maciej wam odpowiada
![]() ![]() Jak kiedyś będziemy mieli następnego wilczaka to od razu pójdziemy z nim do Maćka!!!!!! Teraz mamy wakacje ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
love and terror
|
![]() Quote:
Marek chodzil z Wisusem i sobie chwalil... (chodzil nie tylko do przedszkola, ale rowniez na normalne szkolenie). Rzucilam tylko info o jeszcze innej szkole - bez opinii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Bardzo Wam dziękuję za podpowiedzi - dam dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Aga uważaj bo wyżej wymienione psy po tych szkołach atakują "Dary Wilka" mimo że nie jesteśmy w żadnym obozie... (a może alienacja jest dowodem przynależności do jeszcze czegoś innego?!). Larsik po długim weekendzie nadal piszczy i ucieka w trakcie snu!!! <lol> oczywiście żartuje, po prostu ktoś musi być Omegą w stadzie, trafiło na nas ![]() Serdeczne pozdrowienia dla Białki i Nyxa ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Tyle że się wyrodził, bo z Kaszub uciekł, więc trzeba mu było kocówę zrobić. A Larsika ja za Biesa przepraszam. Skunks nie umiał sie wykazac lojalnoscią... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Larsik, to się wkurzyły i podzielić go między siebie chciały ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|