|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
03-06-2011, 08:53 | #1 |
Junior Member
|
plastkowa kratka trawnikowa
Liskamm dostał własne m1 które wygląda tak
m1 jest podzielone na dwie części salon z drewnianym parkietem i drugą część na której jest położona plastikowa kratka trawnikowa (zasypana żwirem) Kratka jest wykonana z twardego plastiku i skutecznie zniechęca do kopania dołków i podkopów. Kilka ruchów łapą a efekt jest tylko taki Ja jestem bardzo zadowolona z tej kratki i polecam taka podłogę dla psów które są nauczone zostawania w kojcu, bo jednak Wilczak który bardzo będzie chciał wyjść mógłby ją zdemontować (ale są jeszcze betonowe fundamenty) sama kratka wygląda tak A to Liskamm w swoim domku |
03-06-2011, 10:02 | #2 |
VIP Member
|
Nie będzie próbował zdemontować siatki? Ślady na kratce to po jego zębach? Pytam, bo z takiego właśnie materiału Chey miał klatkę (2 dni), poszła i klatka i zęby Ale fakt, znacznie mniejsza powierzchnia do naciągnięcia.
|
03-06-2011, 10:32 | #3 |
Junior Member
|
Na początku jak był zamykany to brał siatkę zębami ale szybko przestał, wiem bo kojec jest u mojej Babci na podwórku i Liskamm jest obserwowany.
|
03-06-2011, 10:50 | #4 |
VIP Member
|
No widać Podglądany nawet jak opala brzuszek
|
|
|