![]() |
![]() |
|
_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Mozno ste si vsimli ze nefunguje databaza. Bohuzial, wolfdog padol a admin pise ze to vyzera biedne. Momentalne sa snazia spojazdnit ho, ale je dost mozne, ze jedinym riesenim bude urobit novy wolfdog (databazu). Na tej sa uz nejaky cas pracuje, ale este to nejaky cas (asi dlhsi) potrva.
Kazdopadne forum by malo nadalej fungovat, ale bude zda sa aspon na nejaky cas jedinym zdrojom informacii. Toz neprepadajte panike a drzte paste nech sa podari dat vsetko zas do poriadku. Moze sa stat, ze sa zmeni aj dizajn fora, tak sa nedivte potom.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
vie mi niekto napisat na koho sa obratit ak tu chcem zmenit internetovu stranku na www.zdubnicanky.estranky.sk?
za odpoved dakujem Pavol Poruban CHS z Dubničanky |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Databaza nefunguje, takze to nemas kde menit. Mozes si ju hodit do podpisu, ako to mam napriklad ja, a to si nastavujes vo svojom profile.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Co se týká databáze psů ... menu vlevo sice nefunguje, ale odkaz na databázi v horní liště ano a psy to normálně vyhledává.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem to ted zkusil a vymazal si svuj web. Postup:
1) klikni nahore na sve uzivatelske jmeno (tam jak je Welcome, .....) 2) pak nahore v radku na "User CP" 3) vlevo "Edit details" 4) v okně "optional information" nad ICQ, Skype atd. je řádek pro web adresu. Jestli jsem Tě pochopil dobře, tak jsi hledal tohle. Honza |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
vdaka za info... snazil som sa, avsak stale mi ukazuje staru webovu stranku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|