![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A co powiecie na to:
http://wilczyduch.pl/ishtar/szczeniaki Znalezione zupelnie przez przypadek. Gdyby zostalo zdjete zalaczam zrzuty ekranu: http://wilczyomen.pl/images/_ROZNE_/...ione_fotki.png http://wilczyomen.pl/images/_ROZNE_/...one_zrodlo.png P.S. Mowi sie, ze nasladownictwo to najwyzsza forma uznania, ale to juz przegiecie - zeby kopiowac kod z czyjejs strony. Mozna bylo po prostu zapytac - pomoglabym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
I tam jest napisane że kradzione z waszej strony, Ssmoku, jak to zrobiłaś? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Dziad Borowy
|
![]() Quote:
Jak się wczytasz to znajdziesz nawet adresy zdjęć naszych szczeniaków. Żeby nie ułatwiać usunięcia naszej niespodzianki na razie nie napiszę konkretnie jak została dodana.
![]() |
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Owszem to tylko mala rzecz i rozumiem, ze komus moze sie podobac to co robimy. Ale zwykla przyzwoitosc wymaga, zeby sie zapytac o zgode na uzycie tego na wlasnej stronie. Zwlaszcza jesli u nas zamieszczone sa wyrazne prawa autorskie i brak zgody na kopiowanie czegokolwiek.
Mozna poprosic o pomoc przy wstawieniu tabelki albo o uzyczenie kodu czy zdjecia - jesli samemu nie potrafi sie tego zrobic. Ja chetnie pomagam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Oooo... Ciekawe.
Ja za to ostatnio natknelam sie na jednej stronie polskiej, na skan dokumentu Garudy, ktory wrzucilam tylko i wylacznie na moja prywatna strone. Co mi po tym, ze na tym skanie, na innej stronie, jest sygnatura z moim nazwiskiem, skoro nikt sie mnie nie spytal nawet, czy moze sobie dokument skopiowac i wrzucic do siebie... To tez uwazam za kradziez. Mozna bylo spytac - udostepnilabym, nie mam takich problemow. Rozumiem, ze sa kradzieze wsrod dzieciaczkow takich jak z tych psich stron, ale zeby dorosle osoby kradly...? Last edited by Narvana; 08-12-2010 at 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Mnie ciśnie się tylko jedno słowo
![]()
![]() |
#7 |
Kawał ch*ja
|
![]()
a ja chce Ani pogratulowac szybkosci w dzialaniu
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
...jak potrzebowalam cos podejrzec w page source odnosnie wykorzystania layoutu w moim prywatnym blogu, to sprawdzalam, czy to jest ogolne dostepny szablon. Niewiedza nie tłumaczy. Przepraszam, ale Sh. nie powinna byc aż tak bezrozumna. Hodowanie to przciez mimo wszystko biznes: VAT-y, PIT-y, inne sratki-podatki, odpowiedzialność prawna itp itd Trzeba upewnic sie, ze kodowanie jest albo nie jest objete prawami autorskimi i w jakim zakresie. Jako grafik z 20-letnim stażem wiem takie rzeczy, a moja corka uczy sie ich juz na studiach, wiec naprawde... ...niewiedza nie tłumaczy. Last edited by anula; 08-12-2010 at 19:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 08-12-2010 at 19:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
HTML to chyba jedyna przydatna rzecz, którą wyniosłem z liceum.
Dla Agi i jej hodowli polecam zatem: http://www.kurshtml.boo.pl/html/tabele.html @Marzena, wspominałem Ci kiedyś jedną z głównych zasad internetu - co raz się pojawi w sieci, nigdy nie zniknie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
i wiary w człowieka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kawał ch*ja
|
![]()
ale taka niestety prawda... gdyby bylo to nieco bardziej surowo karane i scigane przez odpowiednie sluzby, nie dochodziloby do takich sytuacji...
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]() No mogę nie, ale nie potrafię odmowić sobie powiedzenia kiedyś tam "a nie mówiłam?" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Gorthan's WeReWoLf