![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím všechny,
jeden pán si bude ode mne brát za 14 dní štěňátko a ptal se mě zda neznám z Prahy 10 nebo jejího blízkého okolí nějaké čévéčkáře? Bohužel jsem z Moravy tak mu moc neporadím. Nevíte o někom nebo nejste někdo z tohoto okolí ? Pro případnou společnou procházku, popovídání nebo jen tak pro informaci ? Díky |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
To ten pán ještě stihne Kapra Karla Hartla. Bude vítán a pražáků tam určitě pozná spoustu. Je to sice v Hostivici, ale to je od Prahy jen dva kilometry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Díky za založení tématu, chtěl jsem s tím počkat až budeme mít psa doma, ale to nevadí. Potkávám občas lidi co jezdí směrem na Hostivař z centra s Čsv, tak mě napadlo, zdali zde někdo nebydlí. Každopádně vítám všechny nabídky na společné venčení.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
I já s Arynkou začnem asi jezdit na Hostivař, je tam prej dobrej cvičák, kde sou na čsv zvyklí a když sme panu Holecovi volala, byl velmi vstřícný a příjemný. tak uvidime
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A nějaký odkaz by nebyl? Nebo alespoň zhruba lokalita kde se ten cvičák nalézá, Hostivař ej přeci jen dosti obecný termín.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Stránky maj ale bohužel zavirované, jinak je to ze skalky 2 zastávky 271 , s tím že ta druhá je na znamení, pak se jde prý kousek po směru kam jede ten autobus, a dojde se na panelovou cestu, která už na ten cvičák člověka dovede
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
http://maps.google.cz/maps?q=50.0621...,0.013529&z=17 A ano, ČSV tam nikomu nevadí a celkově, zvlášť se začátečníky je výcvik veden bez velkého drilu, vcelku pestře a tak aby psy neubíjel. Začátečníci cvičí v pondělí a ve středu od 18:00 do cca 18:45-19:00. Po dlouhém laborování kam s Dakoušem chodit jsem vybral tento cvičák a jsem rád. 10 lekcí stojí 1000,- Kč, takže je to levnější než chodit do většiny posiloven ![]() Jinak my jsme z Hájů, což je autem 10 min a Dakoušovi je teď cca 13 měsíců, je veselej, hravej a skoro ničeho se nebojí. Kdyby byl zájem, tak mail je [email protected]. Honza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Výborně, díky všem za informace, ač jsem primárně chtěl spíše poznat nějaké lidi s nimiž bych se mohl občas stýkat skrze psa, přesto díky i za informace o tom cvičáku, už jsem o něm slyšel, jen jsem nevěděl kde přesně se nalézá.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
No až budeš mít prcka doma a budeš připravenej na seznamování, stačí mi napsat zprávu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Bydlím ve Strašnicích a budu na vás oba myslet.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Strašnice jsou nejn proto fajn.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky, kde ve Strašnicích bydlíš? Resp. kam budeš chodit venčit? Já chodím na louku u základky Barigádníků (ul. V Olšinách) a občas se tam potkám s paní co má Bonda z Hvozdenecké kotliny. Nebo "na druhou" stranu na louku ke Skalce.
Last edited by BrunhoferovaV; 04-12-2009 at 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Tam to znám, tak se tam můžeme občas srazit. Já bydlím na křižovatce V Olšinách a Průběžná, takže začátek bude představovat náš veliký dvůr, následně bych to viděl na procházky za Slávii, do okolí Gutovky a tak, míst na "obyčejné" venčení je tady dost a do zalesněných oblastí není taky daleko.
![]() Každopádně jsem pro to, aby se naši dva vlčáci stýkali. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Tak časem :-) Už mám starší pani a sama má teď plné packy práce s výchovou mého štěněte. Nicméně často jezdíme do Hostíku na vycházky, kde s náma byl i Honza s Dakouškem, tam je to taky fajn.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Heh. Dnes jsem četl článek o kultu pejskařů, když teď čtu tvůj příspěvek, plně jej chápu.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
my jsme zpod Vysehradu.a klidne se pripojime k nejakemu venceni,kdekoliv po praze. normalne vencime na Folimance,tam je jedine CVa kontakt se soukmenovci by arwen prospel.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Čím větší smečka tím lépe.
![]() |
![]() |
![]() |