|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
|
Thread Tools | Display Modes |
04-10-2004, 17:12 | #1 |
Moderator
|
Deklaracja czlonkowska
Kilka przykladow....
|
04-10-2004, 17:12 | #2 |
Moderator
|
Chcesz zostać członkiem Klubu Owczarka Niemieckiego?
Jeśli jesteś już członkiem Związku Kynologicznego to nic prostszego tylko prześlij na konto klubu: BANK MILLENIUM, nr konta: 21 1160 2202 0000 0000 5515 7245 kwotę składki rocznej 30 zł z adnotacją „pierwsza składka członkowska”, prześlij kopię potwierdzenia wpłaty i podpisaną deklarację wstąpienia do Klubu (załączamy poniżej) na adres biura Klubu (ul. Piotra Skargi 15, 71-422 Szczecin) lub faxem pod numer(91)4311105. W ciągu 30 dni otrzymasz legitymację członkowską, regulamin klubu i jeden egzemplarz biuletynu gratis. Pamiętaj! Koniecznie podaj swój dokładny adres. Jeśli jednocześnie chcesz otrzymywać biuletyn klubu to wpłać na to samo konto 62 zł z adnotacją ”pierwsza składka członkowska + pronumerata”. Jeśli nie jesteś jeszcze członkiem Związku Kynologicznego to żaden kłopot, udaj się do najbliższego oddziału Związku Kynologicznego w Polsce i wypełnij na miejscu deklarację wstąpienia. Potem możesz postąpić jak wyżej. Jeśli potrzebujesz pomocy - zadzwoń do biura Klubu: (91)4311117. DEKLARACJA Niniejszym deklaruję chęć wstąpienia do KLUBU OWCZARKA NIEMIECKIEGO przy ZKwP. Oświadczam, że jestem już członkiem Związku Kynologicznego w Polsce w oddziale .............................. . TAK/NIE* chcę otrzymywać biuletyn Klubu Owczarka Niemieckiego. imię i nazwisko.......................................... .................................................. .... ulica: .................................................. .................................................. .......... kod, miejscowość .................................................. ........................................ telefon/fax .................................................. .................................................. ... e-mail.............................................. .................................................. ............... Data i podpis .................................................. ................................................. * niepotrzebne skreślić |
04-10-2004, 17:43 | #4 |
Moderator
|
Do
Klubu Terierów typu Bull w Polsce DEKLARACJA Proszę o przyjęcie mnie w poczet członków KLUBU TERIERÓW TYPU BULL w Polsce. Oświadczam, iż jestem członkiem Związku Kynologicznego w Polsce, Oddział w ................................ i mam opłaconą składkę w ZKwP za rok............ Imię i Nazwisko......................................... Adres, telefon.......................................... Poczta, kod........................................... Niniejszym zobowiąuję się stosować do wymogów regulaminu KLUBU oraz regularnie uiszczać składkę klubową. INFORMACJA O POSIADANYCH / HODOWANYCH RASACH: 1. Rasa / Rasy: ................... 2. Psy: ............................... ( ilość ) 3. Suki: .............................. ( ilość ) Data............................. Podpis......................... |
|
|