|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
20-05-2003, 23:01 | #1 | ||||
Junior Member
|
re:trawy
Quote:
co do dzieci, to raczej psy sa jak dzieci, jesli tylko nie stanowia substytutu pierwszych... Quote:
Quote:
Quote:
jak jedno zacznie zaraz masz cale stadko dobkow-antylop i owieczek w wilczej skorce; ) i najlepiej wyjesc konkurencji spod pyska, a moze to cwiczenia wlasnie na udawanie barana... Pozdr Kamila tez skubiaca p.s. najlepsza trawka i tak jest ta w butelce... |
||||
21-05-2003, 09:12 | #2 | ||||
VIP Member
|
Quote:
Taaaa..." nie draznic,karmic,na noc wypuszczac" )) to cytat z krakowskie j piesj listy autorstwa niejakiego (fantastycznego ) Darka Z))) Quote:
Quote:
Quote:
pozdrawiam Gaga z Giga |
||||
22-05-2003, 18:44 | #3 | |
Junior Member
|
papryczka :o)
Quote:
wszystkie roślinki w doniczkach jakie posiadałam... ( do momentu kiedy zjadła (zupełnie bezmyślnie ) ) miniaturową paprykę, która już miała dojrzałe papryczki (czerwoniutkie i baaaardzo pikantne) na czubkach łodyżek... Nie było mnie akurat wtedy w domu ale moja mama, która była świadkiem wydarzenia stwierdziła, że nigdy nie widział psa, który miałby biedniejszą minę... )) Nora przybiegła do kuchni (po uprzednim opróżnieniu miski z wodą) z językiem do ziemi i nieomalże siłą zaciągnęła mamę do pokoju. Na miejscu przestępstwa mama szybko zorientowała sie co spowodowało dziwaczne zachowanie naszej suni i uraczyła ją dwoma dodatkowymi miskami wody. Od tej pory mogę obstawić leżenie pieski różnymi roślinkami i niczego nie tknie )))) Problem sam się rozwiązał - polecam zakup papryczek ))))) Miłka |
|
22-05-2003, 23:05 | #4 | |
Junior Member
|
Quote:
Kamila z Kotem (beowulf) a Pies na Pasiece |
|
22-05-2003, 23:36 | #5 | |
Junior Member
|
re:papryczki
Quote:
tyle ze moje skubance wcale nie ruszaja roslin "trujacych"(co mnie cieszy) obwachaja i nic, osobno wysiana ekstra trawka tez nienaruszona... A dzis do klubu dolaczyl Amber romantyk , zwiedzajac balkon, gdy my z Elka bylysmy w pokoju, postanowil zerwac wszystkie margaretki, co udalo mu sie w 50%. Elka moze powinnas z nim zmienic szkole na rolnicza? Pozdr Kamila oraz Pies i Kot Ogrodnika |
|
23-05-2003, 09:38 | #6 |
Junior Member
|
Moi znajomi zastosowali pieprz, ktorym posypali ziemie w doniczkach. Rotka
sprobowala powachac i dala za wygrana raz na zawsze. Doniczki zostaly otoczone papierowymi kolnierzykami, aby pieprz podczas wachania nie wydostawal sie poza doniczke. Moze tu metoda? Joanna i Halla |
23-05-2003, 09:44 | #7 | |
Moderator
|
Quote:
to jest 1000x mocniejszie. Kiedy uzywac cos takiego, tak najlepiej np. Tabasco, czy inne ostre sosy, ktore sa tylko ostre na jazyku i nie znisczaja czuch. Pies i peprz to jest tak sama kombinacja, jak woda i ogien. Pavel |
|
23-05-2003, 10:34 | #8 |
Junior Member
|
Dzieki za ostrzezenie! Najwyrazniej to jedna z metod tzw. starej daty. My
cale szczescie nie mamy tego problemu. Halla probowala kilka razy przesadzic storczyki, ale tylko dlatego ze stoja na parapecie okna przez ktore nasza "dziewczyna" probowala powygladac na swiat. Co jakis czas "dorywa" sie jednak do sianka naszego krolika! Pozdrawiamy Joanna i Halla |
23-05-2003, 11:42 | #9 | |
VIP Member
|
Quote:
Slyszalam o sosie tabasco jak rowniez o chrzanie czy innych ostrych przypra wach ...i niestety z psami jak z ludzmi - sa tacy co uwielbiaja, sa psy, kt orym smakuja egzotyczne smaki )) pozdrawiam Gaga z Giga |
|
23-05-2003, 20:31 | #10 | |
VIP Member
|
Quote:
osobnicza. Jeden lubi, drugi nie. Ale wszystkie psy maja wspolna niechce do tego co gorzkie..... Pozdrawiam, Margo
|