![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Moderator
|
![]()
troche info co do foto
http://www.wolfdog.org/forum/showpos...44&postcount=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Moderator
|
![]()
ok wklejilam nie tak:
Nie dodajemy zdjec oczu, uszu i samej glowy, ktore czasem nam przesylacie.... Oczywiscie, jesli nie mamy innego to dodamy takze fotke glowy i bedzie w bazie ALE TYLKO DO CZASU gdy nie otrzymamy zdjecia calego psa... Chodzi o to, aby zdjecia w bazie przestawialo CALEGO psa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Member
|
![]()
Daiva, to zwróć, prosze, uwagę jakie zdjecie ktoś wybrał dla Baszti. Każde będzie bardziej dokładne niż to, które jest teraz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Moderator
|
![]()
a ja konkretne nikogo w mysli nie mam- poprostu chyba warto samemu moderatoru dodac to info zeby potem nie zmieniac fotki poznej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Member
|
![]()
aha, ok. Myślałam, że to do mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Senior Member
|
![]()
Bies i Barchiel fotki zmienione. Jak reszta zmian, o których pisaliście? co jest jeszcze "do zrobienia" ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
nie możliwe .20 minut temu było po staremu. ![]() idę sprawdzić .....zaraz wracam. ![]() WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() "buźka" wilekie dzięki ." ![]() ![]() a jak czesto mozna zmieniać ? raz na rok? dzisiaj "strzeliłem" lepszą ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
K-Lee Family
|
![]()
U nas nadal nie ma PKR, ani wyników DM. Fotka Lilki już zmieniona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Senior Member
|
![]()
Ja niedawno wyslalam Adminowi wyniki serca i oczu, jak poradzi sobie z tutejszymi zaleglosciami to bym wtedy ladnie prosila o uzupelnienie.
A u Urciowych dzieci zero zmian w imionach ![]()
![]() |
#131 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() Naprawde tracilam nadzieje, a tu cyk - i jest! PS moze Lucindzie trzeba jakąś flaszeczkę postawić w ramach podziękowania? Tylko nic nie wiem o jej preferencjach ![]() Last edited by anula; 20-03-2013 at 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Member
|
![]()
Zdjęcie Baszti, niestety, nie zostało zmienione. Moze dlatego, że złe zaproponowałam... Poszukam lepszego i jeszcze raz poproszę o zmianę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Junior Member
|
![]()
u Otiego dalej bez zmian, ale ja sobie chyba odpuszcze i poczekam do wiosny, wtedy zrobie mu nowe zdjecie bo tamto po malu też już jest nie aktualne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Junior Member
|
![]()
U Diachela też niestety nic się nie zmieniło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Junior Member
|
![]()
a u mnie zauważyłem że raz jest zaktualizowane a raz stare
? ![]() i mogłem poczekać kilka dni na zmianę ... ![]() ![]() ...... a tak z rok trzeba bedzie poczekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Senior Member
|
![]()
Diachel i Bashtee mają nowe fotki. U Diachela nie znalazłem propozycji w tym wątku więc pozwoliłem sobie się porządzić
![]() PKR u ABD widzę, że brakuje, imiona K Gorthan też bez zmian. Czego jeszcze nie ma, a co chcieliście zmienić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Junior Member
|
![]()
dziękujemy za fotkę
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Senior Member
|
![]()
Skoro wiekszosc osob zadowolonych to ja sie przypomne z wynikami serducha i oczu
![]() ![]() No i czekamy na zmiany imion u Urciowych dzieci ![]()
![]() |
#139 |
Member
|
![]()
Dziękuję!
![]()
![]() |
#140 |
Member
|
![]()
A ja mam takie niepilne pytanko... chodzi o podpisy zdjęć w bazie
![]() Jako, że bardzo lubię posegregowane chronologicznie zdjęcia, to od samego początku "prowadzenia" galerii Cresila w bazie, skrzętnie opisuję każde zdjęcie - datą i wiekiem Creska. Strasznie lubię, kiedy inne psy mają w bazie podpisy z wiekiem, bo to bardzo "pomaga" w oglądaniu, zależało mi więc, żeby nasza galeria była pod tym względem, khem... "nieskazitelna" ![]() ALE popełniłam pewien błąd - dawałam opisy tylko w rubryczce przeznaczonej na opis po polsku... sądząc, że to podział czysto informacyjny, mający ludziom z całego świata pomóc w określeniu w jakim języku szukać tłumaczenia itp. Tymczasem ostatnio postanowiłam sprawdzić, jak to wygląda na angielskiej wersji WD i niestety potwierdziły się moje obawy - nie ma podpisów ![]() Są widoczne tylko w wersji polskiej ![]() Stąd moje pytanie - może ktoś się orientuje czy jest jakiś magiczny sposób na edytowanie wrzuconych do galerii zdjęć i ich opisów? A może by tak znieść te językowe podziały? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|