![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Wilcza Saga
|
![]()
Mam nadzieję, że w tym temacie mogę o tym powiedzieć, tak więc:
Już od kilku dni mam zatwierdzony przydomek hodowlany, Wilcza Saga. Dlatego też prosiłabym bym o uwzględnienie tego podczas aktualizacji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
hej! poproszę o zmianę fotki głównej w bazie Wonderfull Wolf Eden Severu na następującą :
http://www.wolfdog.org/temp/1307527126-4257549.jpg Z góry śliczne dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilcza Saga
|
![]()
O, to ja też mam prośbę dot. suczysk z miotu B. Dwa imiona uległy zmianie. Zamiast Bavrikki i Brissuri mamy Bhirrke i Braviel.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Witam,jestem Tu nowa i jeśli swoją prośbę kieruję nie tu gdzie trzeba to proszę o wyrozumiałość
![]() W profilu Lary (Dar wilka) nie ma opcji "galeria"choć jest już utworzona. Proszę o pomoc ![]() Pozdrawiamy z Larką ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forest Hood
|
![]()
Hej, już jakiś czas temu pisałem o dodaniu hodowli Forest Hood. Przesyłałem zdjęcie zatwierdzenia przez FCI. Prosił bym o szybką aktualizację.
Pisałem również prośbę o aktualizację profilu Tasji Eden severu (badanie HD, prawa hodowlane). Zmiane zdjęcia głównego na http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/183104/. No i w dalszym ciągu czekam na wynik bonitacji... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Witam. Wielokrotnie prosiłem o uzupełnienie danych w bazie Eskela : HD A, ED 0/0, JChPl, oraz o uzyskaniu praw hodowlanych w PL przesyłając skan rodowodu z odpowiednimi wpisami. Co mam zrobić aby to zostało zaktualizowane? pozdrawiam administratorów
![]() |
![]() |
![]() |