![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Junior Member
|
![]()
a miedzy cwiczeniami mamy tak....
kapiele sloneczne.. ![]() nauka tanca z siostrzyczka ... ![]() i maly kociolek zeby troche kosci rozruszac.. ![]() ![]()
![]() |
#102 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ale macie fajnie, że możecie na szkolenie chodzić...u mnie grupa się rozpadła i wszystko na nic...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Junior Member
|
![]()
wilczakowe pieszczochy
![]() ![]() kiedys tutaj sypialam ale chyba fotel sie skurczyl albo mi sie uroslo ![]() ![]()
![]() |
#106 | |
Licho nie śpi...
|
![]() Quote:
![]() PS Miło było Brędę z córeczką poznać... Mała ma niesamowity chaRRRRakterek... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Silver Power
|
![]() Quote:
![]() Co do Lorki to absolutna racja - mała złośnica ![]() ![]() Pozdrawiamy serdecznie W&M |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
tak mi się przypomniało ze ja tez mam zdjęcie pokazujące czarno na białym jak barus rośnie ![]() ![]() ![]() oprocz tego widac,ze łożko tez dostało za swoje od pieska... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Takie zdjecia sa super
![]() Switnie widac jak psiak rosnie, bo jak go widzimy codziennie to nam to umyka. Ja robie standardowo na kanapie dwa psy. Ostatnio wrzucalam jedno porownanie do tematu o miocie po Jolly i Baronie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Junior Member
|
![]()
Hey
![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi ile ważą i mierzą aktualnie Wasze Silverki? Majka ma teraz 63 cm w kłębie przy 25,5 kg wagi. Zdaje się że Magri miała tyle dobre dwa tygodnie temu.. a przynajmniej jeśli chodzi o kilogramy ![]() Serdecznie wszystkich pozdrawiam, i zapraszam do zwiedzania galerii do której dołożyłem właśnie kolejnych 113 fotek ![]()
![]() |
#111 |
Member
|
![]()
Właśnie pękłam ze śmiechu.
![]() Rozumiem Andrzej, że wybierasz się do Późnej na spotkanie wilczakowe, które co roku organizuje Margo i Przemek. Są tam zawody i konkurencja jazda na taczce. Maja jak widzę pilnie trenuje. A może by tak dołączyć taką konkurencję? Co Ty Margo na to? ![]()
![]() |
#112 |
Junior Member
|
![]()
To ja proponuję dołożyć jeszcze nocne spacery po wąskich gzymsach ..
![]()
![]() |
#113 |
Junior Member
|
![]() ![]()
![]() |
#114 |
Junior Member
|
![]()
Wzrostowo Magri ma tyle samo czyli 63 w klebie, a co do wagi to dam znac jutro, jak sie przejde do weta i ja postawie na wage bo na domowa to za chiny jej nie wstawie
![]()
![]() |
#115 |
Junior Member
|
![]()
mikolajek magri
![]() troche pomocnej dloni.. ![]() ![]() i troche samodzielnie ![]() ![]()
![]() |
#116 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Junior Member
|
![]()
Brac ja na rece to juz nie takie hop i siup, pannica swoje wazy a na rekach w locie nie koniecznie lubi dlugo wisiec
![]() No coz jutro zdam relacje ile to moje zlo ma wagi, a i chyba zmierze ja tez u weta bo domowe sposoby cos mi sie wydaja malo wiarygodne, bo mamy porownanie z 9 miesiecznym burym, i on ma 64 w klebie, a jak stana obok siebie to roznica jest widoczna, wiec jutro dokonamy PRO pomiarow i wazenia ![]() Ania moze poda jakies wymiary Mentala, bo jak ostatnio go widzialem pare dni temu to kawal chlopaka rosnie, i chyba tez jest wyzszy od dziewczyn, to bede mial jakies porownanie wzrostowe i bede wiedzial czy moja miarka klamie czy Magri sie dala na wdechu zmierzyc ![]()
![]() |
#118 |
Wilczy Duch
|
![]()
A moze pierw zwaz siebie,potem wez mala na rece i z wyniku odejmij swoja wage,nawet u niektorych wetow tak sie robi
![]() Moje dzis dostały wieeelkie porcje grzbietow, dluuuugi spacer ( achh dobrze jest wracac przed poludniem do domu) i całkowite wytarzanie sie ze mna w mokrej ziemi ( ubaw genialny,choc teraz trudno ubrania doprac ![]() A zdjecia bomba,wszegolnosci to jak mala zjezdzala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Junior Member
|
![]()
wiesz problem w tym ze ja mojej wadze za bardzo nie ufam, bo jak ja wazylem w ten sposob to raz wyszlo ze wazy 27, a raz ze 35, dopiero u weta nam wyszla prawidlowa waga te pare tygodni temu i wyszlo w koncu 25
![]() A z futrem u Magri to jest jakies szalenstwo, ja rozumiem ze to zimowa szata, ale ten zarost chyba nie ma granic ![]()
![]() |
#120 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Mentallek (chłopak mały i chudy oraz dość nieśmiały) waży między 32 a 33 kg (strasznie się wiercił) a wzrościk do samego grzbietu to jakieś... 70 cm! Tu - dostałem kołderkę bo zjadłem swoje łóżeczko! :-) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|