|
|
|
|||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Silver Power
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
no to czas na kolejne relacje zdjeciowe, a jak juz o szkoleiu temat sie wplatal no to siup:
Na zdjeciach siostrzyczki, Magri i Medea (Brema), dla ulatwienia klasyfikacji, czarne szelki to Magri, czerwone Medea ![]() ![]() ![]() co mi grozisz niewiasto, przeca siedze jak chcialas .... ![]() hmm, mowia zostan a sami sobie ida.. ![]() no i dobrze, niech ida, i tak wroca... a ja tu poczekam ![]() wazne zeby siostre miec na oku.. ![]() waruje waruje, dawaj smaka ![]() no dobra, co teraz robimy.. ![]() nie moge patrzec na te kaleki ![]() ![]() ONek siadz w koncu albo sama cie usadze ![]() no dobra, gdzie jest ta magri
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
a miedzy cwiczeniami mamy tak....
kapiele sloneczne.. ![]() nauka tanca z siostrzyczka ... ![]() i maly kociolek zeby troche kosci rozruszac.. ![]()
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
wilczakowe pieszczochy
![]() ![]() kiedys tutaj sypialam ale chyba fotel sie skurczyl albo mi sie uroslo
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
tak mi się przypomniało ze ja tez mam zdjęcie pokazujące czarno na białym jak barus rośnie ![]() ![]() oprocz tego widac,ze łożko tez dostało za swoje od pieska... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Takie zdjecia sa super
Switnie widac jak psiak rosnie, bo jak go widzimy codziennie to nam to umyka. Ja robie standardowo na kanapie dwa psy. Ostatnio wrzucalam jedno porownanie do tematu o miocie po Jolly i Baronie |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wilcza Saga
|
Ale macie fajnie, że możecie na szkolenie chodzić...u mnie grupa się rozpadła i wszystko na nic...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Licho nie śpi...
|
Quote:
![]() PS Miło było Brędę z córeczką poznać... Mała ma niesamowity chaRRRRakterek... Świetna jest!
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Silver Power
|
Quote:
Co do Lorki to absolutna racja - mała złośnica Pozdrawiamy serdecznie W&M |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Licho nie śpi...
|
Quote:
![]() Dla porównania wklejam fotkę z "zabójczą" kryzą mojego Licha. Miał wtedy 6 miesięcy. To jest coś ![]() Hi Hi Hi |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Licho nie śpi...
|
Jolu kotka kilka dni wcześniej podniosłam z ulicy. Chodziły juz po nim muchy, a ludzie butami przesuwali bo myśleli, że to trupek... Teraz wygląda juz jak kot, nie jak szmatka. I muszę powiedzieć, że kocica wychowana z wilczakiem to kamikadze! Przepraszam za OT. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Wilcza Saga
|
ja wiem coś o wilczaku i kocie...a nawet nie jednym
|
|