![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A kiedy przybędę jeszcze nie wiem... Może zbiorę się w sobie i wpadnę jeszcze dziś w nocy, albo dopiero jutro na wystawę ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Senior Member
|
![]()
I jak i jak? Bo my trzymalismy kciuki, a nie wiem czy cos to dalo
![]()
![]() |
#63 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Wrociliszmy wlasnie do domku. Bylo super!!! Agnieszce i Wojtkowi nalezą się wielkie dzieki za zorganizowanie wspanialego spotkania i m.in. cudowne winko kwiatowe
![]() (jesli zaś chodzi o wystawe, to zaskoczenia raczej nie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Senior Member
|
![]()
A kto sedziowal?
![]() |
#65 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Nie wiem, kto wczoraj, jakas kobieta podobno, a dzisiaj p. Dzidt
Uslyszalam m.in. ze moj pies ma w zasadzie dobrą budowę, ale ona jednak WOLAŁABY, zeby był NIŻSZY (!) i DŁUŻSZY (!) ![]() ![]() ![]() Aha, Bies dołączył również do klubu psów ganionych za zbyt wysoko noszony ogon ![]() Było wesoło, mieliśmy z czego się pośmiać po zakończeniu oceniania |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
Hahahaha nizszy i dluzszy , ojej usmialam sie
![]()
![]() |
#67 |
Member
|
![]()
Kwiatków było więcej - nie tylko tych w winie
![]() A winko było przepyszne! ![]() ![]() Mam nadzieję, że wszyscy już dotarli do domów i długą podróż w upale mają za sobą ![]() Słonko przygrzało bezlitośnie, ja wciąż nie mogę się otrząsnąć po takiej ilości promieniowania ![]() Czesio padł (wreszcie!), spotkanie z kuzynostwem go wykończyło ![]() Zdjęcia powrzucam chyba dopiero jutro, bo dziś mam niestety jeszcze zaległą robotę na jutro, więc rozsądek nakazuje trzymać się jak najdalej od tych zdjęć... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]()
u Bajek było bosko-jak zwykle! winko wyśmienite, atmosfera też, oprawą muzyczną zajmował się tradycyjnie Dark
![]() ![]() a na wystawie wczoraj i dziś startowaliśmy w championach, dwa razy 2 lokata, ocena doskonała- wyprzedził nas tatuś-Gisotsu. a dzisiaj też mamy fajny wpis ![]()
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]()
a fotki z dwóch dni cykałam aparatem Wila, więc teraz od niego zależy kiedy sie pojawią-Wilu dawaj, dawaj!
![]() |
#70 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Aha, Bajka - zostawił nam się chyba w Waszym mieszkanku Biesowy drybedzik - szary w biale łapki - dokładnie taki sam, jak na wsi przy wejściu - niech służy Bazylkowi, bożebroń nam go oddawać
![]() (tylko chyba trzeba go wyprać po brudnym i śmierdzącym wujciu Biesie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
Meldujemy dotarcie do domu, dziękujemy serdecznie za baśniową gościnę, choć ja bezpośrednio miałem okazję tylko z piątku na sobotę, za zacne towarzystwo również dziękuję.
Lun dzielnie się spisał podczas mojej nieobecności jak i na ringu. W sobotę do kolekcji doszła barwa oka zielonkawo-żółta ![]() Nie mniej gratuluje wszystkim zwycięzcom. =] Za to posiedzenie w cieniu drzewek - bezcenne ![]() Zdjęcia właśnie zaczynam wrzucać na serwer, a że wyszło tego ponad 700 :P to proszę o cierpliwość ![]() Póki co idę odsypiać 1348 km przebyte tego weekendu ![]() Ode mnie i Lunka uściskajcie wszystkie swoje mniej lub bardziej ale wszystkie piękne bure i do szybkiego zobaczenia gdzieś tam ![]()
![]() |
#73 |
K-Lee Family
|
![]()
My też już w domku
![]() Bajkom serdecznie dziękujemy, jak zawsze było przepysznie i przesympatycznie!!! ![]() ![]() ![]() Lilka jest za krótka i za wąska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Senior Member
|
![]()
Wilu, za co bdb?
![]() |
#75 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
I święte słowa, Gia - kto nie byl, niech zaluje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
K-Lee Family
|
![]()
Ha!!! Głowę akurat mamy dobrą (no oprócz tego stopu
![]() Za wąskie to mamy ciało ![]() I my też bdb, Mandżur za to za chudy i też bdb, sędzina określiła "Oświęcim" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Member
|
![]()
Błyskotka ma za jasne oczy. Dostałam radę, żeby nie ustawiać jej pod słońce, sędzina bardzo ubolewała, że oko tak jasne "psuje ogólny wyraz pyska". I powinnam zainwestować w pomarańczowe soczewki. Natomiast mnie bardzo cieszy w obu ocenach "doskonały charakter".
Co do spotkania- było cudnie! Dziękuję Bajkom za wspaniały weekend, wszystkim za ogromne wsparcie duchowe przy naszej pierwszej wystawie no i za wspaniałe dwa wieczory przy ognisku. Było mi szalenie miło Was znów spotkać, a część z Was poznać. Mam nadzieję, że to niedługo powtórzymy! P.S. Makota- pochwal się Kreseczkiem w wersji "jak to piesek z miasta pojechał na wieś" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() A tak gwoli ścisłości - "piesek z miasta" to jednak pies wieśniaków jakby nie było, więc się dopasowuje ![]() Ech... a tak staraliśmy się być czyści, nawet ubrania mieliśmy takie bez warstewki brudu i sierści specjalnie na tę okazję ![]() ![]() ... ja mówię, że tego się nie ukryje - wieś i tak z człowieka (i nie tylko) wyjdzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Member
|
![]()
Ja również jestem pod ogromnym wrażeniem gościnnego i uroczego "Bajkowa"! Gospodarzom dzięki za ogrom serducha i energii które czuć było dosłownie wszędzie! W mleczowym winie, cynamonowej kawie na zydelku w sadzie... eh rozmarzyłam się! Dzieki za wspaniałe spotkanie, z większością Was po raz pierwszy, ale mam nadzieję nie ostatni!
Jednego żałuję, że jednak nie zrealizowalismy tajnego planu wystawienia Bowka z numerkiem Lunki! ma dość ciemne oko, szerokość na schwał, przy kości nieco...;P Asia i Bowek Last edited by Rybka; 17-06-2013 at 12:03. Reason: oj zapomniałam się przelogować!Asia & Bow |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|