![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
Ja mam zamiar przyjechać na Wasze spotkanie, żeby dopytać sie u źródeł o różne wilcze sprawy
![]() ![]() pozdrawiam ![]() Beata |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
K-Lee Family
|
![]()
Najlepiej wpaść od piątku do soboty
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
|
![]()
Jeszcze mam pytanie techniczne. Czy lepiej do Pieskowej Skały dojechać przez Olkusz (pociągiem) i z Olkusza jakimś PKSem czy do Krakowa i stamtąd komunikacją podmiejską?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
http://www.ojcow.pl/dojazd/pks.htm Jutro przygotuję się lepiej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Z tego co pamiętam najsprawniej jest z Olkusza smignąc busikiem niż z Krakowa (szybciej), tylko że to było kilka lat temu niewiem jak teraz kursują busy cza by sprawdzić. (mała podpowiedź zagadnij na forum z tego co wiem wybiera sie kilka osób samochodami z Katowic i oklolic może Cię przygarną)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wilczy Duch
|
![]()
Magda, przepraszam, ze tak pozno.. ale ostatnio mialam strasznie duzo na glowie. Nawet myslalam, czy naszego pokoju nie odstapic, bo mielismy nie jechac z przyczyn losowych, ale chyba jednak sie uda
![]() Dzieki, przepraszam i pozdrawiam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Sulmińskie za Wami, czas przypomnieć o Galicyjskiem
![]() Jeśli ktoś jeszcze się nie zdecydował to serdecznie zapraszam ![]() ![]() W piatek się spotykamy i witamy ![]() W sobotę mamy zaklepany od rana bieg z psem (tutaj mile widziane by właściciel psa miał aparat fotograficzny, lub telefon z aparatem ) po południu SZKOLENIE KLIKEROWE które poprowadzi Zula Przybylińska instruktorka szkoły Axio training http://www.axio.com.pl/ . Warto wziąć ze sobą jakieś smakołyki, ja będę miała dużą ilość suszonej wątroby, ale nie wszystkie psy to lubią (a zwłaszcza ich właściciele ![]() W niedzielę wyjazd na wystawę (dla tych którzy chcą ) można zostać dłużej i popodziwiać na spokojnie okolicę. Dojazd na miejsce wystawy zajmuje ok godziny. A teraz jeszcze sprawa organizacyjna. Ponieważ dość dużo osób mieszkających w okolicy wpadnie tylko na grylla, część z Was przyjeźdza w sobotę, postanowiliśmy że wyżywienie będzie częściowo we własnym zakresie.Do dyspozycji mamy lodówkę w domku, można na miejscu wykupić sobie posiłki(śniadanie, kolacja po 11zł ). Natomiast w sobotę po południu my serwujemy grylla i te osoby które na nim będą proszone są o wpłacenie 20 zł na konto : Kredyt Bank 12 1500 1142 1011 4025 4338 0000 Magdalena Kuder tytuł wpłaty : imię i nazwisko. Już tyle spotkań było organizowanych że nie wiem czy przypominać ![]() Warto zabrać ze sobą linkę na której można psa przypiąć, kaganiec (bo nie wszystkie psy się lubią ). I jeszcze może poprosimy jakiegoś czarownika o wykonanie tańca w intencji dobrej pogody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wilkokłak
|
![]()
A czy jest możliwe podanie mniej więcej pory rozpoczęcia biegu w sobotę i gdzie można się będzie z Wami spotkać, w zależności o której godzinie się przyjedzie?
I przy okazji, żeby postawić kropkę nad "i"; potwierdzamy, że będziemy tylko we dwójkę (plus pies). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Myślę że bieg rozpoczniemy pomiędzy 9:00 a 9:30.
Ja będę cały czas na miejscu lub w niewielkiej odległości, Jak zobaczysz kobietę z wrzeszczącym dzieckiem na ręcę to będę ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wilkokłak
|
![]()
Dzięki za informacje.
![]() To jeszcze trzeba znać jego numer. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Member
|
![]()
Madzia ja w kwestii rezerwacji miejsc noclegowych , czy cos sie zmieniło ? My napewno bedziemy i chciałam tylko sie upewnic czy ten pokój jest nadal aktualny
![]() Last edited by DORA; 16-06-2009 at 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
powinnam mieć na imię Roztargnienie mój nr telefonu to 665-138-124 (Magda) oraz Andrzej 665-138-123
Pokoje są tak jak ustaliliśmy, zapłacicie za nie na miejscu naszemu gospodarzowi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ah, a to już całkiem niedługo. U nas jedna osoba + pies w namiocie już nie na 99.9%, a na 100%
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Plessowy wilczak
|
![]()
My również pojawimy się dopiero w sobote, koło południa, bo o 9:30 kończę pisać egzamin w Bielsku. Więc trzymajcie kciuki
![]() Do zobaczyska! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Plessowy wilczak
|
![]()
A ja mam pytanko, 20 zł od osoby czy za parę? Bo póki co przesłaliśmy 20, ale nie wiemy czy dosłać jeszcze za drugą osobę. A pies też jest liczony? Czy dla niego mięcho we własnym zakresie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Bw też przybędzie 1-osoba i dwa potworki, nocleg samochód
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Galicyjski Wilk
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
To świetnie że będziecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Senior Member
|
![]()
Magda - pieniądze wpłacone.
My tzn. Imbusy i Zorany wyjeżdżamy z Trójmiasta już wieczorem w czwartek. Zatem rano juz zameldujemy sie w Pieskowej Skale. Chcemy ten dzień poświęcić na długą pieszą wycieczkę ![]() Zatem do zobaczenia!!
![]() |
|
|