|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
|
Thread Tools | Display Modes |
17-10-2008, 11:31 | #21 |
Junior Member
|
Lidičky všichni tu máte pravdu !!
Do lidí se i přes všechno snažení nevidí a člověk je někdy mile a někdy nemile překvapen co se z lidiček vyklube Buďte rádi ,že chováte čsv - u nich mě přijde, že zájemci jsou "nejnormálnější" Neumíte si představit co se děje u jiných plemen. Mám jednu fenu Něm.ovčáka a vím 100% ikdyž její děti jsou zdravé, šikovné, žádané .... s ní můj chov NO končí. Ani si nepředstavujte co všechno volá za lidi a jaké lustrace dělám Někdy si říkám, že už chovat nebudu - ale někdo to dělat musí, aby i ti "normální" měli svůj poklad doma Jinak dnes jsem konečně dostala email od majitele Magie. Fenka zatím zůstává u něho a on jí staví venkovní bydlení. (musí ty svoje dvě "ženy" rozdělit ) Tak mu drží palce a hlavně Magii ať se naučí žít bez 24h kontaktu s páníkem. Ahoj všem Lucie |
17-10-2008, 11:45 | #22 |
Junior Member
|
Hurááá! Doma jí bude vždycky nejlíp. Tak přeji pevné nervy a sousedům příjemný poslech na vlčích vlnách.
|
17-10-2008, 13:28 | #23 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Ani moje obludka se mnou není 24 hodin a přesto si drze troufám myslet, že je šťastná. Je to o lásce a tu pes pozná ať se přetvařujeme jak chceme. Držíme Magii všechny prsty i s drápama, aby si páníček uvědomil, že bez ní nemůže být.
|
17-10-2008, 14:05 | #24 | |
Member
|
Quote:
|
|
18-10-2008, 19:25 | #25 |
Member
|
Arwen je můj první pes a nikdy jsem toho nazalitovala,je moc dobře socialozovaná,můžu s ní všude,hold na výcvik jsme nikdy nebyly,takže umí sedni,lehni a to je všechno,hlavně je to moje kamarádka,kterou bych nikdy nikomu nedala.Jasně,někdy mě štve,když se chová svéhlavě,ale to k ní prostě patří. Hodně lidí,když jí vidí a zjistí ,že je to ČV,tak tomu nemůžou uvěřit,protože všechny olizuje,chová se ve společnosti vybraně a za to jsem ráda.Přivolání nemáme bůhvíjaké,proto chodí v lese na 10m šňůře,kterou si ji jistím a snažíme se na tom pracovat.Jiné plemeno už bych nechtěla...Věřím,že se Dayen s výběrem paničky pro Arwen nesekla
|
23-10-2008, 20:09 | #26 | |
Moderator
|
Quote:
Last edited by Pavel; 24-10-2008 at 21:29. |
|
|
|