|
|
|
|||||||
| ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
|
Nástroje | Metody zobrazení |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
Datum registrace: Oct 2004
|
Můj chovatel mi po roce přiznal, že vážně přemýšlel mi psa neprodat a že nakonec se má z jeho štěňat nejlíp. Naopak člověk který vypadal, že to má všechno srovnaný, po měsíci zmizel i se psem a nepodařilo se ho vypátrat. Ve smlouvě mám body jako:
-pravidelné zasílání informací a fotek -v případě zbavování se, povinnost nabídnout psa chovateli za 1kč Je toho spousta, ale stejně to většinou nestačí. Já toho pána co daruje holku snad i nedávno potkal/snad jsem ho sem dokonce navedl/ a vím, že měl dost starost o to kde skončí. Vážně těžko někoho soudit. To, že jsem úchyl který má kvůli vlčákům život postavený na hlavu, tráví s nima 24 hodin a odmítá celkem pravidelně práce za 4x víc/ale bez psů!!...to je drzost..../ neznamená, že bych to měl chtít po každém. Přiznávám. Též občas když sedím ve studeném nočním lese na pařezu a ve stresu očekávám návrat delikventa zašeptá rarach v hlavě: "Hele co jestli se už nevrátí? To by byl život!". No jo byl, ale za týden bych určitě hledal dalšího žlutookého. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Datum registrace: Sep 2003
|
Lidičky všichni tu máte pravdu !!
Do lidí se i přes všechno snažení nevidí a člověk je někdy mile a někdy nemile překvapen co se z lidiček vyklube Buďte rádi ,že chováte čsv - u nich mě přijde, že zájemci jsou "nejnormálnější" ![]() Neumíte si představit co se děje u jiných plemen. Mám jednu fenu Něm.ovčáka a vím 100% ikdyž její děti jsou zdravé, šikovné, žádané .... s ní můj chov NO končí. Ani si nepředstavujte co všechno volá za lidi a jaké lustrace dělám Někdy si říkám, že už chovat nebudu - ale někdo to dělat musí, aby i ti "normální" měli svůj poklad doma Jinak dnes jsem konečně dostala email od majitele Magie. Fenka zatím zůstává u něho a on jí staví venkovní bydlení. (musí ty svoje dvě "ženy" rozdělit )Tak mu drží palce a hlavně Magii ať se naučí žít bez 24h kontaktu s páníkem. Ahoj všem Lucie |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
Datum registrace: Oct 2004
|
Hurááá! Doma jí bude vždycky nejlíp
.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
Datum registrace: Apr 2008
|
Ani moje obludka se mnou není 24 hodin a přesto si drze troufám myslet, že je šťastná. Je to o lásce a tu pes pozná ať se přetvařujeme jak chceme. Držíme Magii všechny prsty i s drápama, aby si páníček uvědomil, že bez ní nemůže být.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
Datum registrace: May 2008
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
Datum registrace: Jan 2008
|
Arwen je můj první pes a nikdy jsem toho nazalitovala,je moc dobře socialozovaná,můžu s ní všude,hold na výcvik jsme nikdy nebyly,takže umí sedni,lehni a to je všechno,hlavně je to moje kamarádka,kterou bych nikdy nikomu nedala.Jasně,někdy mě štve,když se chová svéhlavě,ale to k ní prostě patří. Hodně lidí,když jí vidí a zjistí ,že je to ČV,tak tomu nemůžou uvěřit,protože všechny olizuje,chová se ve společnosti vybraně a za to jsem ráda.Přivolání nemáme bůhvíjaké,proto chodí v lese na 10m šňůře,kterou si ji jistím a snažíme se na tom pracovat.Jiné plemeno už bych nechtěla...Věřím,že se Dayen s výběrem paničky pro Arwen nesekla
|
|
|
|
![]() |
|
|