|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
19-08-2004, 15:47 | #21 |
Senior Member
|
Spoko, jak juz bedziesz taka babcia jak ja to bedziesz miala dom z ogrodem i kojec i stado wilczakow... :P
|
23-08-2004, 17:55 | #22 |
love and terror
|
dzieki za wpis w mojej ksiedze
no zakrecona na skakanie to troszke jestem zdjec Trejsi nie ma bo sie jeszcze nie dorobilam niestety ale juz nie dlugo :P powiedz mam cos poprawic na tej mojej "pieknej" stronie? Chodzi mi ogolnie nie tylko o wilczaki A pewnie ze bede miala dom i kojec i staaado wilczakow |
24-08-2004, 00:32 | #23 |
Senior Member
|
Wiesz okazalo sie ze nawet nie jechalismy przez Wroclaw, ani kolo niego
A o stronie: nie wiem co chcesz tam miec jesli chodzi o tresc mozesz dac np terminy zawodow Agility a potem ich wyniki glownie swoje osiagniecia, ale mozesz tez innych np Waszego klubu co do formy to troche malo kolorowo, wszystko jest po lewej stronie, co daje wrazenie braku symetrii, mozna ozywic to zdjeciami, ikonami, rysunkami, albo chociaz jakas "zabojcza" czcionka i kolorowym tlem Fajny pomysl z rysunkami przeszkod, wiadomo gdzie szukac jakby byly potrzebne nie wiem czy to tylko u mnie ale niektore zdjecia nie chca sie otwierac Generalnie fajnie ze tak szybko pomyslalas o stronie sama wiem ile z tym paprania ja tez sie probuje cos nauczyc, ale w tym wieku to juz ciezko moze Ty mi cos doradzisz o mojej stronie co poprawic, jakies pomysly? |
24-08-2004, 13:32 | #24 |
love and terror
|
oj tak paprania z tym jest
u Ciebie generalnie stronka jest very good, jednak jest jedno ale zmien ta cholerna galerie! te szczalki do przesuwania zdjec sa beznadziejne musialam sie napracowac zeby zobaczyc nastepne zdjecia chyba ze mam kompa spapranego co do tych zdjec u mnie ze sie nie otwieraja musze sprawdzic Jak tylko bedzie rok szkolny to od razu zajmuje sie robieniem dalej tej nedznej strony bo w wakacje nie mam zbytniego czasu Byly przez jakis czas taki kalendarz wystaw zawodow agility i zaprzegow i pracy tych wszystkich psow mysliwskich i nawet wystawy kotow ale wykasowalam wiec chyba do yego wroce Co do wynikow zawodow: moje na pewno beda tylko jak wyzej wspomnialam nie mam czasu |
24-08-2004, 13:43 | #25 |
love and terror
|
racja zdjecia sie nie otwieraja
dzieki ze powiedzialas ktore zdjecia Ci sie nie otwieraly? Cos sie musialo niezle spiepszyc na tej mojej pieknej stronce |
|
|