|
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Chyba bede musiala was wynajac jako glownych portrecistow
![]() Jabber nie mial jeszcze zrobionych takich ladnych zdjec ![]() A poza tym - fajnie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Ano było fajnie - my chętnie częściej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Licho nie śpi...
|
![]()
Co prawda w oryginale dotyczy innej rasy ale myślę, że do "testu na wilczaka" to też pasuje
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Narzeczonemu się podoba. Mi mniej - to ja sprzątam
![]() Nie mamy ogrodu, ale jest dywan. Zamiast dzieci puszczę na niego 12 szczurów i wrócę po 4 godzinach - gwarantuję, że nie poznam domu :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Sierść, zadrapania i zniesmaczonych gości też już przerabiałam.
Idę pobiegać z workiem cementu po schodach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]() ![]() Ja bym dopisała: 13. Idx do sklepu i poproś aby do wszystkich produktów, które zamierzasz kupić (pokazujesz listę) powrzucali pojedyncze włosy. W chwili gdy przestaniesz zwracać uwaę na dodatkową zawarytość- jesteś gotowy aby mieć psa ![]() 14. Zrób przegląd swojej garderoby, osobno połóz rzeczy eleganckie, ciemne i wełnaniane osobno ciuchy typu jeans, bawełniane koszulki itp. Te z pierwszej grupy posyp piaskiem, wymaż ziemią i obsyp kłakami. Potem wyrzuć. Te z drugiej- policz i zaplanuj zakup zliczonej ilosci x 10 ![]() 15. byc może cdn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Wygląda to tak, jakbym miała kupić sobie diabła tasmańskiego
![]() A poza tym, to ja już to wszystko przeszłam - w mniejszej lub większej skali, ale już zaprawiona w bojach jestem :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Licho nie śpi...
|
![]()
To dodam jeszcze od siebie:
15. Pozastawiaj nieprzesuwalnymi dla psa meblami wszyskie kontakty, a potem kilka razy w tygogniu spróbuj odsunąć sama wielką szafę (kiedy i tak już jesteś spóźniona do pracy) żeby podłączyć żelazko, wyprasować spódnicę i zasunąć szafę spowrotem. 16. Jeśli masz dywan to poobcinaj nożyczkami rogi i wytnij dziurę na środku. Pasuje do wystroju pokoju? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|