|
|
|
|||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :r oflmao![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Asia daj spokoj,bo nie zapominaj o tej "sprytnej" czesci naszego spoleczenstwa ktora nie tylko wierzy w to co ten ***&***
*******&*****&*****&*&**** (cenzura) napisal, to sa i sklonni uwierzyc w podboje pieknej Ale naprawde tacy ludzie mnie dobijaja <sciana> |
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Najgorsze, ze to co Joanna pisze to czysta prawda.... I sa nawet dowody rzeczowe:
*** Dewi probujaca pozbawic futra jaguara ![]() ** Dewi oceniajaca, czy 4 tygrysy to dosyc miesa na jej grill party
|
|
|
#4 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Ludzie to wszystko prawda!!!!
Przeciez to zdjecie mowi samo za siebie!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Distinguished Member
|
Margo, gdzieś Ty znalazła takie rewelacje????
Z drugiej strony może to i lepiej gdy "przypadkowe społeczeństwo" będzie się wilczków obawiać? ![]() Kiedy pod Wawelem podeszła do nas "zorganizowana" grupa łysych młodzieńców w identycznych koszulkach (bynajmniej nie wolfdoga NB. Może panowie skądinąd byli poczciwi, ale respekt budzili, a zwłaszcza napisy na ich koszulkach |
|
|
|
|
|
#6 |
|
K-Lee Family
|
Kurcze, jakiś ukryty talent tu mamy
A ten program w niedzielę to o której ma być?? I czy tak samo rzetelny, jak artykulik?? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
K-Lee Family
|
Znalazłam:
TVP1, 13:10, Tajemnice przyrody: niepokonany wilk. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Asiu, toż to szczera prawda co napisałaś tylko czemu tak późno!?! Może wtedy do listy "zdobyczy" nie trzeba by było dodawać zalizanej na krakowskim ringu sędziny
Gratuluję lekkiego pióra, czyta się świetnie! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Asiu, zabijasz mnie swoim talentem pisarskim i wyobraźnią! Chylę czoła! Uwielbiam Twoje poczucie humoru, a wszystko brzmi tak bardzo wiarygodnie (prawie uwierzyłam, że Dewi dała popalić tym wszystkim biednym zwierzątkom, z lwicami na czele).
Przy okazji prześlę Ci zapas kagańców dla Twojego psowilka (jeśli wcześniej mój psowilk ich nie pożre). A nie opisałaś jeszcze tego, co się dzieje, kiedy minimum dwa psowilki spotykają się na swojej drodze. Może i lepiej, że oszczędziłaś co niektórym prawdziwego horroru! Pozdrawiam Ciebie i Twoją śmiertelnie groźną i pożerającą wszystko co się rusza i co się już nie rusza, sukę. Alakra i szary potwór (oby tylko Cayulka tago nie zobaczyła, bo gotowa się obrazić |
|
|
|
![]() |
|
|