|
|
|
|||||||
| Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
K-Lee Family
|
ale skąd Wy bierzecie takie rarytasy??
dla fretek próbowałam kupić koninę - nigdzie, w mięsnych patrzyli na mnie jak na końskiego oprawcę... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
akurat jeszcze nie ma wilczaka, a moj golden-wilczak uwielbia ostatnio dosyc ciekawy przysmak, mianowicie wolowe wedzone penisy.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Wychodząc ze sklepu z tymi smakołykami dla burego, miałam ochotę na szatański pomysł aby pozaczepiać przechodzących panów z pytaniem czy wiedzą co to jest |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Distinguished Member
|
Mnie wczoraj Varg zaskoczył bardzo, bo z chęcią zaczął wyjadać z gołąbków kapustę, której osobiście bardzo nie lubię
Z kolei facet oczywiście najchętniej by jadł surowe, ale nie może. Ścinki wołowe-super. Serduszka-...ujdzie. Ale sucha karma-absolutnie nie! Tak bardzo mu nie smakuje....., ale musi ją jeść i je Ach, zapomniałabym- Varg uwielbia masło |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Ereshka to amatorka agrestu, zjada go prosto z krzaka pomimo tego że kłuje w nos. Max natomiast zaskoczył mnie bardzo żebraniną o czereśnie, które oczywiście zjadał z pestkami. Mój mix Raueczka uwielbia orzechy laskowe, które potrafi fajnie wyłuskiwać z łupinek. Poza tym Ereshka uwielbia kury... sąsiada. Ale jak sobie przypomnę Późną w zeszłym roku i jej umiejętność kradzenia kawałka kury z kojca gdzie były zamknięte psy z Boltonem na czele to co tam elektryczny pastuch, czy zamknięty kurnik sąsiada, pestka
|
|
|
#6 |
|
love and terror
|
Garuda kocha sos czosnkowy by Gia
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Distinguished Member
|
Tinka lubi WSZYSTKO, nawet rzodkiewki jej się zdarzało jeść i grzybki w occie! Grymasi wyłącznie przy alkoholu...
|
|
|
|
![]() |
|
|