Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wystawy

Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać....

Thread Tools Display Modes
Old 24-06-2007, 16:25   #12
Rona
Distinguished Member

Rona's Avatar

Quote:
Originally Posted by Agnieszka View Post
Heh, Varg przez całą noc non stop chodził i budził moją mamę- ten siwy diabeł ma teraz radość w oczach i wyraźnie czuje, że coś się stanie, tzn. gdzieś pojedzie......
Aga, Varg jest uroczy!!!! Powinnaś go nazywać srebrnym wilkiem! Do tego fantastycznie lekko się porusza...

Na szybko załączam kilka fotek z I Marszu Wilczaków:

Wpierw było pamiątkowe zdjęcie "Pod Adasiem" czyli NA pomniku Mickiewicza (mam nadzieję, że ktoś będzie miał lepszy technicznie egzemplarz)

Potem wilczaki ruszyły przez Rynek:

Weszły w hałaśliwy, "wiankowy" tłum na Grodzkiej - szły spokojnie przy nogach właścicieli, nie było widać ani śladu strachu czy paniki - pozowały do zdjęć, robiły za maskotki, itd. Po prostu widać, że to stare miejskie wygi (nikt by się nie domyślił, że większość z nich pochodzi z miejsca, gdzie Balrog z Botisem mówią dobranoc )

Pod kościołem św. Idziego przystanek - znów, fotki, "wywiady", pytania o rasę, itd.

I wreszcie fotka u stóp Wawelu:

Dziękujemy i mamy nadzieję, że za rok, na II Marsz Wilczaków przybędzie jeszcze więcej psów!!

NB W marszu wzięły udział (w kolejności alfabetycznej): Cheitan z Peronówki, Dona Maly Bysterec, Garuda i Gwihir z Peronówki, Idun Imbus z Peronówki, Jadiel i Jabberwock z Peronówki, Varg, czyli Kirk Kroy z Eden Severu i SABAT! Wielką Nieobecną była Freyr, którą serdecznie zapraszamy z rok.

Last edited by Rona; 24-06-2007 at 18:36.
Rona jest offline   Reply With Quote

Posting Rules