|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Spokojnie
MY w przedszkolu i potem w szkoel cwiczylismy to macanie przez rozne osoby. Chey dawlał sie dotykać bez przeszkód, potem jak dorósł to nagle postanowil pomruczec w ramach protestu na takie macanie.. ale kuz znalalzlam na niego sposob i znow est OK. Jestem pewna, ze i Wam sie uda |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
No to w pierwszym poscie wrzucilam pierwsza liste obecnosci... Kogo jeszcze dopisac...?
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
A Euryś?? Nie wierze, że mogłoby go nie być !!
Halo! Danusiu! Krzysiu! ??? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
Super! Robi sie coraz ciekawiej...
No ja Eurysia traktuje jako pewniaka.. tak samo jak Gothmoga....
|
|
|
#5 |
|
love and terror
ubicazione: Twardogóra/Gdańsk
|
ja bede.
czy wystawiana? To zalezy od Ciebie Margo |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Fajnie, ze znowu się zobaczmy! Pozdrawiam, Alicja |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Distinguished Member
ubicazione: Supraśl/Poznań
|
I my też! To już pewnie, zgłosiłam dziś moją małpę.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Oczywiscie zrobione - w pierwszym poscie jest juz aktualna lista...
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Ciągle mam nadzieję, ze jeszcze się spotkamy w tym roku. Może w Późnej? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
No dobrze w Krakowie przemarsz byl. Rozumiem, ze w Warszawie powinien byc wyjazd na Starowke
Jakie wogole sa plany co do wystawy warszawskiej - znowu bedzie nas przeciez duzo i glupio tak rozstac sie po wystawie. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Licho nie śpi...
|
Jak tak dalej pójdzie to przyjdziemy tylko kibicować
Ali łysieje z dnia na dzień... Sierściucha wypada mu garściami, chyba przestanę go czesać, dopiero teraz widać jakie to chude, koślawe i brzydkie |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Licho nie śpi...
|
Quote:
Ali ma leczone zapalenie skóry na brzuchu (chyba alergia - rozdrapał się i bakterie mu zamieszkały) i zaczął sobie źle kojarzyć oglądanie brzucha, ale jest już lepiej i teraz tylko burczy, ale stoi spokojnie, więc za trochę zapomni. Doping się przyda, czasem trochę rozkojarzona bywam więc najważniejsze znaleźć odpowiedni ring, a potem może ktoś podpowie co mamy robić ![]() April też będzie! |
|
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
VIP Member
|
Quote:
Quote:
Wezmiesz duzo pysznych smaczkow, bedziesz go wspierac, chwalic go, zachecac i w ogole RAZEM bedziecie dzielni i wszystko bedzie OK Debiut jest stresujacy (pozniejsze wystepy tez) ale to nie egzamn dojrzalosci wiec nie ma co panikowac Zreszta- jak zejdziecie z ringu to zapytam jak wielkie jest Twoje "uff.. " Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
ubicazione: Warszawa
|
Widzę, że zostaliśmy publicznie zapowiedziani więc stajemy do raportu
Rejestrację April w zkwp mamy właśnie za sobą więc zostało przesłanie zgłoszenia na wystawę ..... Tylko jeszcze chętnie przyjelibyśmy parę rad od doświadczonych co należy robić na ringu -bo jeśli chodzi o mnie to jestem zupełnie zielony ![]() PS. Innych podpowiedzi też chętnie wysłuchamy... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
VIP Member
|
Alez Wy sie niepotrzebnie denerwujecie
Na poczatek podchodzicie do sedziego, ktory na ogol podchodzi tez do Was Wtedy dziekujesz swojemu dzielnemu pieskowi i mozecie zejsc z ringu W dziale Artykuły/Wystawy http://www.wolfdog.org/pol/articles/cat67.html jest kilka tekstów na ten temat, szukajcie po tytułach 'Wystawy od podszewki" |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Junior Member
ubicazione: Warszawa
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Tmave Zlo
|
Norbert, nie przejmuj sie. Niezaleznie od tego, jak zwarty badz nie bedzie opis "how to do it" i tak o wiekszosci zapomnisz, jak tylko przekroczycie tasme
Ziemia sie - mimo wszystko - nie rozstapi. Na gromy z jasnego nieba tez bym nie liczyla Z zyczeniami dobrej zabawy... JiD
|
|
|
#18 |
|
Distinguished Member
ubicazione: Supraśl/Poznań
|
Hej, mam pytanie, czy w razie gdybyśmy przyjechali dzień przed wystawą, to czy jest u kogoś z Was miejsce na przenocowanie 2 osoby+Varg.....?
|
|
|
|
![]() |
|
|