![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
no mam nadzieje, ze mam juz odnotowana rezerwacje na dwie osoby i dwa psy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
OK, no to wrzucam liste obecnosci poszczegolnych obozow...
![]() *** Letni obóz dla wilczaków - Neustadt/ Harz (D) 11/07/2007 - 15/07/2007 JABIEL + Claudia JECER HA-RA + Heike CULSU + Jacqueline JAWZAHR + Kerstin ALISTAIR, ELIGO, JOLLY + Margo BALROG, MERRY BELL + Przemek *** Letni obóz dla wilczaków - Jevisovice (CZ) 14/07/2007 - 20/07/2007 (?) ALISTAIR, ELIGO, JOLLY + Margo (?) BALROG, MERRY BELL + Przemek *** Letni obóz dla wilczaków - Lázně Bělohrad (CZ) 22/07/2007 - 04/08/2007 ALISTAIR, ELIGO, JOLLY + Margo (1 tydzien) BALROG, MERRY BELL + Przemek (2 tygodnie) GARUDA + Marzena (2 tygodnie) GERYON + Daiva (1 tydzien) FREYR + Marcelina (2 tygodnie) ISHTAR + Agnieszka (1 tydzien) JABBERWOCK + Ania (1 tydzien) *** Letni obóz dla wilczaków - Geravy (SK) 28/07/2007 - 05/08/2007 IMBUS + Katarzyna & Sławek (namiot) ALISTAIR, ELIGO + Margo DONA + Magda GERYON + Daiva ISHTAR + Agnieszka *** Letni obóz TART - Žirovnice (CZ) 18/08/2007 - 26/08/2007 BALROG + Przemek (?) Kogo mam jeszcze dopisac i gdzie? Kogo brak, a kto sie juz zdecydowal tez niech pisze do mnie na priva... ![]()
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Monika z Yaga, bedziecie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Narvana - w tym roku niestety nie bedziemy w Lazne, ale mam nadzieje, ze za rok lub dwa zrobimy powtorke z rozrywki i wpadniemy chociaz na tydzien. Trzeba przyznac, ze w zeszlym roku czas spedzilismy wysmienicie. W tym roku wiele jest na nie - przede wszystkim dziecina za mala, by ja targac po poludniowych sasiadach ... No i chlopina zajeta w pracy do konca lipca na max-a, wiec nie mamy wyjscia ...
A tak przy okazji - bedziecie wrzucac mapke dojazdowa do Lazne ? Margo mam nadzieje, ze pamietasz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|