Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2007, 10:54   #1
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Cau Kitty, toho sa neobavaj, ze by bol problem so psom naucenym na kolenach (= v kline). Ja som nasu potvorou vozila najprv na kolenach, potom vedla seba, potom za sebou v kufri a v troch mesiacoch (po jednomesacnom dennom vozeni v aute) vedela sama zostat v kufri ked bola v aute len so soferom.

Ako vyrastla, zacala sa viacej liepat na zadne sedadla, teda vykladat predne labky na zadok sedadiel, ale zistila som, ze to je zato, ze sa jej tak lahsie otaca (mame Yarisku a predsa len ten kufor je maly).

Ked som nahodou pocas toho prveho mesiaca aj neskor isla autobusom do prace a nie autom, tak kym bola maliocka sedela mi na kolench, ked bolo mokro tak som ju mala pod nohami a potom uz ani nechcela na kolenach zostat, hoci je to iny maznos...

Teraz sa mi skor liepa do naruce ked sedime na mieste spolujazdca vpredu, nerada sedi pod nohami lebo nic nevidi a ked je na kolenach tak aj vidi aj moze spat ked chce... Ale som rada ze sme tak este nestretli policajtov, asi by sa im to nepacilo... Hoci jedenastmesacne CVcko dokaze aj pred policajtami ochranit uz len svojim vzhladom
saschia jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules