|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
|
Thread Tools | Display Modes |
29-11-2006, 21:06 | #1 |
Junior Member
|
Dotaz na smlouvu s KCHCSV v SR a další věci
Já bych se zase rád zeptal na smlouvu s Klubem chovatelů čsv v SR a na odpověď na téma Mutary. Rád bych získal informace, kde to mohu najít, na oficiálních stránkách to není. Jedná se o zápis ze schůze...
Děkuji. Jan Markup |
29-11-2006, 23:49 | #2 |
Moderator
|
Jeníku, i mne by zajímal její text. Ale to nevyřešíme tady. To je věc Klubu. Klub nám nedal text k dispozici, takže ho tady zveřejnit nemůžeme. Nevím jak Ty ale já jsem se obrátil na výbor KCHČSV s dotazem, jak to se smlouvou je a proč není zveřejněna. Můžeš to udělat také příp. si její text od KCHČSV vyžádat. pokud jsi člen, jistě na to máš právo.
|
29-11-2006, 23:57 | #3 |
Junior Member
|
OK, udělám to...
Jen mne napadlo, že by se třeba mohli lidé kompetentní ozvat, když diskuze na klubových stránkách je zrušena...Holt jim napíšu a bude to...Právo na to mám
|
03-12-2006, 20:57 | #4 | |
VIP Member
|
Re: Dotaz na smlouvu s KCHCSV v SR a další věci
Quote:
03-12-2006, 23:11 | #5 |
Senior Member
|
Dobrý den Jeníku,
Tady je o Mutarách více: http://www.wolfdog.org/php/index.php...ewtopic&t=1713 Jinak pokud chcete vědět něco od vedení klubu, na klubových stránkách jsou adresy na lidi, kterým můžete napsat. určitě vám je rádi zodpoví. |
|
|