|
Wilki i wolfdogi Wszystko na temat tych najblizszych braci CzW... A do tego informacje na temat innych wilczych ras: Saarloosów, Lupo Italiano... |
|
Thread Tools | Display Modes |
03-08-2006, 18:31 | #1 |
Junior Member
|
CZW, SW czy może utonagan (tamaskan)?
Dzien dobry,
witam wszystkich miłośników wilczaków i nie tylko. Bardzo chętnie zamieściłabym zdjęcia mojej suni aby eksperci na formum mogli wypowiedzieć się co sądzą na temat rasy. Piesek pochodzi ze schroniska a znaleziono go w Krakowie. Jest ze mna juz od roku i wciąż się zastanawiam jak to jest że mnie takie szczęście spotkało . Pozdrawiam i jesli ktoś wie jak umieścic zdjęcia prosze o pomoc. (gg1800851) |
03-08-2006, 18:59 | #2 |
Member
|
czesc znamy sie już z dogomanii
poniżej link do poradnika jak wstawiac tutaj zdjęcia http://www.wolfdog.org/php/index.php...ewtopic&t=2894 Teraz większosc uzytkowników jest na obozie z Lazne ale może Przemek od hodowli Z Peronówki zajrzy i cos napisze
03-08-2006, 19:14 | #3 |
love and terror
|
Jestem ciekawa pieska...
Czekam na fotki |
03-08-2006, 21:16 | #4 |
Junior Member
|
dzięki Sebastian zaraz postaram się wstawic zdjęcia
|
03-08-2006, 21:45 | #5 |
Junior Member
|
|
03-08-2006, 21:51 | #6 |
Junior Member
|
|
03-08-2006, 21:56 | #7 |
Junior Member
|
Śliczny! jak na mnie bardzo przypomina SW
03-08-2006, 22:01 | #8 |
Junior Member
|
|
04-08-2006, 07:53 | #9 |
The Grim Reaper
|
Wstawianie zdjęć jest proste jak konstrukcja kolejki po chleb A piesek no... uroczy.
04-08-2006, 08:48 | #10 |
Senior Member
|
To neni csv, vypada jako saarlos.
|
04-08-2006, 13:44 | #11 |
Distinguished Member
|
Witaj, jestem z Krakowa, choc chwilowo w Grecji i mam tez wilczaka (?) znalezionego 13 lat temu w K-wie k/ parku Jordana . Gdzie znalzals swojego pieska?
W ciagu ostatnich kilku lat poznalam jeszcze kilka wilczako-podobnych sierotek podobnych do Tinki, porzuconych lub kupionych na targu. Wyraznie ktos ma lub mial w naszym miescie "lewa" hodowle wilczokopodobnych pieskow. Nawet kiedys zalozylismy na forum maly klubik sierotek wilczakowatych, tylko slabo dziala, bo wszyscy zapracowani Pozdrawiam serdecznie Rona |
04-08-2006, 20:05 | #12 |
Junior Member
|
Witam serdecznie Rona, miło mi że się dołaczasz do tematu. Czytałam o Twojej Tince, z charakteru BARDZO przypomina moją Ledzię. Spotkałam ja pierwszy raz w Trojanowicach k/Krakowa gdy przybłąkała sie do mojej rodziny, którą akurat odwiedzałam. Niestety nie podjęłam dezyzji od razu (duży, groznie wyglądajacy, mimo że "słodzizna" pies budził pewne obawy) no i Ledzia trafiła do schroniska w Olkuszu. Cztery dni zastanawialismy się z mężem co zrobić no i po 5 dniach Ledzia była juz u nas. Zakochaliśmy się w sobie nawzajem no i tak już zostanie. Wygląda na to że faktycznie ktos chyba miał lub wciąz ma (Leda to młody pies) jakąś lewa hodowlę w Krakowie. Zastanawia mnie tylko jej podobieństwo do Saarloosa. Niestety żaden z dwóch weterynarzy u których byłam nawet nie rzucił hasła wilczak a bardzo chciałabym uzyskać opinię fachowca.
Uff rozpisałam się... Pozdrawiam wszystkich serdecznie P.S. Rona chętnie zobaczyłabym kiedys Twoja Tinkę na żywo, ale chyba się z Ledą nie polubią bo ona niestety nie za bardzo lubi inne suczki
15-08-2006, 17:15 | #13 | |
VIP Member
|
Quote:
|