|   |   | 
| 
 | |||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  08-08-2006, 17:35 | #61 | 
| Junior Member |   

Jeju... samochod do przegladu w poniedzialek... zeby tylko namiot dotarl na czas i projekt w firmie  sie skonczyl... olaboga!!!

__________________ Pozdrawiam Adrian i Gothmog alias Guard *Nie będzie Julią wierną na balkonie... | 
|   |   | 
|  09-08-2006, 19:22 | #62 | 
| Member |   

http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html W terminarzu znajdziecie już informacje o poszczególnych ćwiczeniach, które będzie obejmować Memorial Hokiego. Można zacząć się ostro przygotowywać   
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | 
|   |   | 
|  09-08-2006, 20:16 | #63 | 
| VIP Member |   

OK , my sie zglaszamy do poczatkujacych ...
		 | 
|   |   | 
|  09-08-2006, 21:01 | #64 | 
| Member |   

Jak Gaga do początkujących to gdzie ja ze swoją królewną     A może by tak zrobić konkurs pt. wpływ wydawanej komendy na osłabienie słuchu psa   
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  09-08-2006, 21:07 | #65 | 
| VIP Member |   

Bozenko - razem z nami :P Konkurencjie dodatkowe mile widzane .. chyba   | 
|   |   | 
|  09-08-2006, 22:15 | #66 | |
| Member |   Quote: 
  Od razu chcialabys wygrac - dajcie szanse slabszym.. np braciszkowi Camolowi   
				__________________ "It's too bad that stupidity isn't painful.” Anton LaVey | |
|   |   | 
|  09-08-2006, 22:23 | #67 | 
| VIP Member |   

Zaraz ! To chyba ja decyduje gdzie sie zglaszam, nie?  :P  Nie mamy "stoja" wiec nie idziemy do zaawansowanej , o! | 
|   |   | 
|  15-08-2006, 14:26 | #68 | 
| Member |   

W klasie dla poczatkujacych tez jest "stoj", wiec wymowka kiepska    
|   |   | 
|  17-08-2006, 14:34 | #69 | 
| Member |   

Powoli podliczamy ilość zgłoszeń i zgodnie z oczekiwaniami w tym roku bedziemy bić kolejny rekord. Na liście znajduje się około 70 osób i ponad 50 wilczaków (z Polski, Czech, Słowacji, Litwy, Niemiec, Austrii, Włoch oraz Holandii). Tyle jeszcze wilczaków nigdy w Polsce w jednym miejscu nie było!!! Może Światówka w Poznaniu postara się nas dogonić.  Z uwagi na ilość uczestników dużym ułatwieniem dla nas i dla Was byłoby gdyby składka za spotkanie, a także nawet za przegląd czy bonitacje wpłacane były na konto bankowe: 58-10600076-0000300005474924 (Bank BPH) Małgorzata Peron, Późna 26, 66-620 Gubin Tytuł wpłaty: imie i nazwisko Oczywiście na spotkaniu też będzie możliwość zapłacenia - opcja płatności na konto ma tylko pomóc. W przypadku przelewu prześlijcie też nam email na [email protected] 
|   |   | 
|  20-08-2006, 15:40 | #70 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Mnie niestety nie bedzie...
		 | 
|   |   | 
|  20-08-2006, 16:00 | #71 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  20-08-2006, 16:06 | #72 | 
				 |   

Spokojnie   Przyczyny techniczne czyli impreza :P | 
|   |   | 
|  28-08-2006, 13:06 | #73 | 
| Moderator |   

No poniewas widze ze wszystkie odpoczywaja posle tego superowego!!!! spotkania, a ja jiesce musze byc "zywa" 2 godziny, napisze jak mnie z Harka podobalo sie u Peronow. Najpierw baaaaardzoooo dzekujemi za taka faina impreze i spotkanie, Gosiu, Przemek, jiestes cie cool! Tez bardzo dzekuje Mame Gosi-Pani chleb jest niesamowity. A teras to co ja tam "wyrabialam": najwaznesze dla mnie bylo to : mami juz meza dla Harki i blogoslawenie samego p.Oskara Dori na tego krycia.   zajeliszmi 7 miejsce w kategorii zaawansowanych-dobrze ze przed tym mialam trening na Lazne Belohrad po bieganiu kiedy pada   Dzekuje Gosiu ze pomoglas mnie "prelamac lod" z p.Oskarem i dzekuje Panu Siedzemu za pozwolenie pomoc przy bonitowaniu psow i za taki piekny opis mojej pracy. dobre nowinki sa tez, ze Harka "urosla" i ma 65 cm wzrostu. duza sunia z nej okazuje sie jest   bardzo mi mylo bylo spotkac wszystkich starych zanjomych i powiekszyc ilosc nowych znajomych. dzekuje wszystkim za spaniala zabawe i czuje ze szybko z niektorymi znowu spotkami sie   | 
|   |   | 
|  28-08-2006, 13:23 | #74 | 
| Junior Member |   

I juz po    Niech żałują Ci co nie przyjechali ! Jedno "ale" to pogoda, ktora nie staneła na wysokosci zadania! Za to cala reszta : bajka  Masa ludzi, psow ,piwa  i odlotowego jedzenia  Dzieki za goscine Margo i Przemku! Wielkie dzieki dla Joanny i Andrzeja za pomoc transportowa  Pozdrowienia dla wszystkich! Nie pisze wiecej, bo musze wyjsc! ( na - ten - tychmiast!) 
				__________________ Pozdrawiam Adrian i Gothmog alias Guard *Nie będzie Julią wierną na balkonie... | 
|   |   | 
|  28-08-2006, 15:04 | #75 | |
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  28-08-2006, 15:26 | #76 | 
| Tmave Zlo |   

My również pięknie dziękujemy Miłym Gospodarzom. Było nam niezmiernie miło poznać rodziców Margo i Przemka (mimo zapracowania znaleźli też czas, aby porozmawiać) oraz innych właścicieli, a także spotkać znajomych z Lazne i nie tylko.  Zabawa - mimo kaprysów aury - była przednia. Już wiem dlaczego z roku na rok przybywa gości. Niedługo plac "obozowy" okaże się za mały   Cieszy mnie, że Dewulec mógł stanąć przed obliczem p. Oskara Dory - bonitacja i przegląd u tej klasy Speca to jest to! A jeszcze bardziej cieszy mnie magiczny skrót VN   Nie cieszy tylko fakt, że trzeba było wyjechać w niedzielę..... 
				__________________   | 
|   |   | 
|  28-08-2006, 17:05 | #77 | ||
| Junior Member |   Quote: 
  A tak powaznie: za wczesnie, jeszcze ze 2 tygodnie oczekiwania minimum :/ ( jest swietny -super hiper -co z niego wyrosnie?! ) 
				__________________ Pozdrawiam Adrian i Gothmog alias Guard *Nie będzie Julią wierną na balkonie... | ||
|   |   | 
|  28-08-2006, 20:43 | #78 | 
| Member |   

Już i my dojechaliśmy do domu. Było super!!!!. Margo, Przemku wielkie dzięki dla Was i fantastycznych Rodziców. Miło było spotkać starych znajomych oraz poznać nowych . Dzięki za dużo miłych słów skierowanych w stronę Ereshki - łobuza przez Pana Oskara. Za rok znowu się piszemy na spotkanie. Spróbujcie tylko nie zrobić spotkania    
				__________________ http://henrykowka.wolfdog.org/ | 
|   |   | 
|  29-08-2006, 08:22 | #79 | 
| VIP Member |   

My z dodatkowym poslizgiem ale rownie goraco dziekujemy, niziutko klaniamy sie Rodzicom, zwlaszcza Mamie Gosi i Przemka. To byl weekend naprawde pelen wrazen i dla nas i dla kucyka. Impreza z poteznym rozmachem, pelna fantastycznych ludzi... Oj nie wiedzialam, ze to takie wydarzenie poki sama nie zobaczylam. Pozdrawiamy wszystkich, z ktorymi przyszlo nam spedzic ten weekend, niech ci co sie zapowiadali a nie dojechali- zaluja :P Gaga, Romek i Chey | 
|   |   | 
|  30-08-2006, 07:47 | #80 | 
| Moderator |   

hm, hm, hm, a fotki beda? bo ja nie mialam czsu kiedy zrobic choc jiedna fotke  to teras zostaje mi tylko czekac na fotografow spolnych  i na ich zlapanych kadrow   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |