|
|
|
|||||||
| Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
no to zostało mi zamknąć drzwi .....
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ngi dhla
|
Quote:
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Netah, mam wrażenie, że na forum zostały osoby, która potrafią ugryźć się w język i prowadzić kulturalną dyskusję. Awantury przeniosły się na fb
Bura, zgadzam się z Tobą co do fejsbukowej zagłady rasy, edukowania nowych i szukania hodowli w przyszłości. Więcej już nie będę przytakiwać bo nam Paweł posty połączy
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
A tak w ogóle - Bura, pokazałabyś Ozziego!!! otóż to |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ngi dhla
|
Quote:
Jakież to szczęście, że fejs dalekim jest jeźdźcem, a kręte jego ścieżki wciąż nie przecięły nietrwałego tropu mojej lewej stopy.
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
A teraz dla obserwatorów krótka prezentacja "strzału" starej wymierzonego średniakowi. Dodać trzeba, że stara lubi średniego i dlatego stosuje tylko ustawienie a nie łomot.....
Quote:
...albo masz coś konstruktywnego do powiedzenia /jakaś sensowna rada albo temacik(*)/ albo "zmiataj" z tematu, a mądrości swe se wsadź pod ogon Lelka (*) -piękny temacik mógłbyś pokontynuować: samiec wilkora a małe dziecko. Ze zdjęciami! ![]() ..... Zdecydowanie bardziej wolę, gdy "jedziesz" gwarą niż próbujesz udźwignąć styl Szekspira...... A że pamiętasz....zero zdziwień....akurat nie podejrzewałam Cię o słabą pamięć... ..... "A słowo ciałem się stało" ![]() Last edited by Puchatek; 15-03-2015 at 10:12. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
ngi dhla
|
Quote:
Quote:
Quote:
Jo jes chłopiec gibki, nie bojym sie bitki, Chłoćby mi stargali, kosulke na nitki!
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Proponuję stworzyć tu w temacie listę nowych topiców do otworzenia - te które będą interesujące dla większości należy otwierać. Ważnym pytaniem jest też co chcecie osiągnąć? bo jak sami się domyślacie wiele tematów nie będzie wychwalające rasę jako pieski light
1. upierdliwości życia z wilczakiem 2 ... dopisywać propozycje Pozdrawiam
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|