Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Thread Tools Display Modes
Old 28-02-2006, 07:49   #11
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Monika
Opravdu členské základně nevadí, že klub „přišel o knihu československý vlčák“ jelikož jeden z autorů odmítl se současným vedením spolupracovat? Není to jaksi celé postavené na hlavu a především smutný příběh jednoho klubu?
To, že Jindřich Jedlička zakázal použití svých kapitol z knihy je smutné a je vidět, že mnozí přenášejí averzi vůči některým lidem v Klubu na celou členskou základnu. Jindřich se jednoznačně obrátil nikoliv k některým lidem ale k celému Klubu zády. Klub přece není jen několik lidí, kteří mi třeba nesedí. Je to jen jeho věc a jeho rozhodnutí.

Quote:
Klub do nedávné doby fungoval zcela bez problémů,
Ale Moniko, nikdo přece netvrdí, že nefungoval dobře (alespoň já jsem nic takového neslyšel ani nečetl). V řádných a zcela demokratických volbách (sama jsi byla členkou výboru, který schůzi svolal a který ji řídíl) byl zvolen výbor, jehož složení zůstalo z více jak 50% stejné, jako ten původní. Jen Ty a Tví nejvěrnější se neustále snaží prezentovat to, že jsi ty nebyla zvolena, jako nějakou tragédii Klubu. Nikdo nikoho z Klubu nevylučuje, nikdo není omezován ve své činnosti a každý se do činnosti Klubu může zapojit.

Quote:
Teď máme novou dobu, vše co se udělalo bylo špatně ….lidé byli špatní, jejich chování bylo neetické :0)
Jediný, kdo to takhle prezentuje jsi Ty a několik Tvých přátel. Neviděl jsem a ani neslyšel, že by někdo tvrdil, že v minulosti se vše dělalo špatně nebo že chování vedení bylo neetické. Jediní, kdo podávají stížnosti, žaloby a trestní oznámení jsi Ty a malinká skupinka lidí kolem Tvé osoby.
Pavel jest offline   Reply With Quote

Posting Rules