|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Tmave Zlo
|
Sobotnim popołudniem okolice Prażmowa - pogoda już jesienna, ciemno, wilgotno.
![]() W sam raz na trójkąty, kwadraty i inne figury. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Męskie pogaduszki ![]() I zapasy ![]() Chłopaki - który jest który? ![]() Dzieci tak szybko dorastają ![]() I świra ![]() zastępuje (czasami) powaga ![]() ![]() Co ja dziś piłem? ![]() Mnie nie pytaj ![]() ![]() ![]() Litości ![]() A tego co ugryzło? ![]() Szachy ![]() Chwile ![]() ![]()
Last edited by Joanna; 03-11-2013 at 20:13. |
|
|
|
|
|
#62 |
|
czuły barbarzyńca
|
Bardzo ładne. Tylko Gorthana Krakena poprosze w kolorze, bo w B/W nie widac jego wszystkich walorów
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Senior Member
|
ekstra fotki!!!!
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Tmave Zlo
|
Anula, ok. 16:00 nie da się, psiamać, zrobić fotki z przyzwoitym ISO. Ziarno takie, że się kury zleciały, więc trzeba było rzeźbić.
|
|
|
#65 |
|
czuły barbarzyńca
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Junior Member
|
Ale ładne fotki
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Member
|
Podsyłam jeszcze kilka - wszystkie autorstwa Joasi
Kochamy się.... ![]() Chłopie, zachowaj umiar ![]() ![]() Ucieczka przed miłością ![]() ![]() ... to zabieram zabawki i wracam do Dewi
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Junior Member
|
Joanno świetne i klimatyczne zdjęcia!
|
|
|
#69 |
|
Tmave Zlo
|
Rumienię się
|
|
|
#70 |
|
Member
|
Nadrabiamy zaległości. Na fotkach śnieg, bo "działo się" dwa tygodnie temu.
Najpiękniejszy wytrzeszcz sezonu - nic dziwnego - 40 kg dobrej wagi wbiło Gucia w zimowe podłoże ![]() Rewanż był błyskawiczny - Dewi i Gucio " zagrali" Eurysiem w dwa ognie ![]() Wyrwał się z potrzasku i w nogi ![]() ![]() ![]() Teraz, Guciu, poigram z tobą subtelniej ![]() ![]() zwłaszcza że Starsza czuwa... ![]() ...i własną piersią zasłania ![]() Patrz, Gutek , i się ucz - tak powala się przeciwnika ![]() ![]() Możesz na mnie potrenować..... ![]() ![]() A mogę lewym sierpowym? ![]() KO ????? ![]() No, teraz Gorthanie Kraaken Krakdob przesadziłeś - zaduszę![]() ![]() Masz szczęście, że naszła mnie ochota .... ![]() .... pobawić się z sarenkami
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Senior Member
|
Joanna, świetne zdjęcia!!!
ale z tymi sarnami nie rozumiem - one są, a psy gdzie ??
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Member
|
Quote:
. Zatem co komu wyobraźnia podpowie.... a drapieżniki mają się dobrze
|
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Tmave Zlo
|
Quote:
Zdanie 2 - psy się wystemplowały A tak serio - to stadko (koziołek + 2 sarenki) to starzy znajomi spotykani regularnie na każdym spacerze. Nawet nie uciekają już z przekonaniem.
Last edited by Joanna; 03-03-2014 at 17:20. |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Member
|
Accidents happen! Przydarzyło się Eurysiowi
Trzódka autorstwa: Candina Norsky Vlk x Eury z Peronówki - tłuste, zdrowe, kolorowe ![]() ![]() ![]() Gdy tylko zostaną "ochrzczone", przedstawimy całą gromadkę. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
K-Lee Family
|
Fajne kluski
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Senior Member
|
Świetne
Coś Euryś ma w zwyczaju konsekwencje zbierać liczne |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Member
|
Quote:
Tak, tak, daleko mu do wzorca ![]() |
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
K-Lee Family
|
Wkrótce tatuś szanowny może na inspekcję pojedzie i popędzać będzie "ruchy kluchy..."
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Member
|
Quote:
, to może jego ojcowski autorytet w kwestii "ruchy kluchy" by zadziałał.Sęk w tym, że on uwielbia leniwe.... |
|
|
|
|
![]() |
|
|