![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Tak, Kevin, który już nie jest Kevinem wreszcie znalazł swoje miejsce na ziemi - od kilku dni mieszka ze swoją nową Panią
![]() Zresztą ma ona konto na wolfdogu, więc może osobiście pochwali się szczegółami z nowego życia Kevina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
Kevin nazywa się teraz Horus i ponownie szuka domu, stałego lub chociaż tymczasowego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hej, ja wczoraj kompletnie nie miałam czasu na internet, dopiero teraz docierają do mnie zewsząd informacje, że Kevin znów szuka domu
![]() Zaraz zadzwonię do M. i może dowiem się coś więcej w tej sprawie... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja tam niespecjalnie jestem ciekawa...
Last edited by Puchatek; 19-12-2013 at 01:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
A może tak chociaż raz udałoby się pomóc i znaleźć odpowiedzialny dom bez tych wszystkich niepotrzebnych wrzutów. Jak widać ostatnimi czasy coraz więcej wilczaków i w typie rasy staje się bezdomnymi. Więc zamiast oczerniać pomóżmy znaleźć dobry dom dla PSA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
czytałaś... to się widzę jednak nie uda... dzień dobry i miłego dnia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Dobra, spytam wprost czy jesteśmy w stanie znaleźć dla tego wilczaka szybko odpowiedzialny dom tymczasowy lub stały? Macie jakieś pomysły? Znam niewielu wilczakowców, więc pytam na forum. On potrzebuje w końcu kogoś kto ma do czynienia z tą rasą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Ja niestety nie mam pomysłu
![]()
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Witam, wiem że Kevin znów szukał domu stał się Horusem i znów został oddany osobie cytuję: z ogrodem i niepracującej, próbuję się dostać do osoby odpowiedzialnej za to od samego początku bo oprócz warunków wierzę że poradziłabym sobie z nim, ponieważ swojemu psu poświecam całe życie, a wątpię że nie pracowanie oraz ogród to wszystko czego potrzebują wilczaki ;/ więc proszę o kontakt ze mną jak znów się okaże ze komuś tylko wydawało się że będzie miał na podwórku strasznego wilczura
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Paweł, z tego co widziałam na FB pies był już w nowym domu. Niestety nowy właściciel nie poradził sobie i zdecydował się go oddac. Z tego o czytałam głównym problemem jest lęk separacyjny. Nie wiem czy oś jeszcze. Może Makota zna więcej szczegółów nt charakteru tego psa? Teraz adopcją zajmuje się fundacja psygarnij.
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
Podobno jedynym problemem jest lęk separacyjny - z tego co zrozumiałam i wywnioskowałam to ten lęk nie jest wyjątkowo silny jak na wilczaka... taki standard raczej, więc jak ktoś już miał do czynienia z takim problemem, to powinien sobie z tym poradzić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|