![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jeżeli różnica jest tak niewielka ja bym wolała 12 stron. Zawsze można potem zachować zdjęcia i powiesić gdzieś- każde osobno. Co do drugiego pytania- wolę mat. Nie odbija się tak światło i nie widać drobnych rys.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ja myślę tak samo jak Rybka
![]()
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Popieram, tez uwazam, ze mat bedzie lepszy. Aha - i znalazlam miejsce, gdzie w zaleznosci od nakladu najwyzsza cena za sztuke bedzie16 zl netto, co po doliczeniu VAT-u wyjdzie ok 20 zl od sztuki - wiec cena mysle nie jest zla...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
10000 głosów za matem!
12 kartek Yuhuuu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
To ja też poproszę 12stron plus okładka, matowy
i 3sztuki poproszę Pozdrawiamy i dziękujemy za ogrom pracy i kalendarz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Wycena przy druku 12 kart+okladka (cena juz z vatem, czyli brutto):
50 szt. - 19.50 zl/sztuka 60 szt. - 18 zl/sztuka Nie wiem, ile moze kosztowac wysylka - musze podpytac smoka… Nie wiem, ile sie placilo w zeszlym roku? Obawiam sie, ze to tez trzeba bedzie przeslac w tubkach - na koperty bedzie za duze, a i moze sie pogniesc. za druk zaloze z wlasnej kieszeni, bo za dlugo by trwalo czekanie na przelewy. Jak sie okaze, ile bedzie kosztowala wysylka, podam nr konta Przesylki do wiekszych miast (np Wroclaw czy okolice) mozna zrobic zbiorcze, jesli ludzie sie spotkaja i przekaza sobie towar ![]() Na razie w watku, mailach do mnie i na facebooku) zamowienia byly takie: jacekjg - 1 louve - 1 makota - 1 wonderfull wolf es - 1 Gaga - 2 joanna - 1 wildeheart - 1 dorotka - 4 (w mailu) skrzat - 2 agnieszka - 2 wercyngetoryks - 1 jagoda - 5 abis - 1 fraxinia - 1 radek - 1 padre - 1 emi - 1 erendil - 1 avgrunn - 1 lupusek - 1 (moze wiecej? cos wspominala…) lutek - 3 gia - 1 pewnie jacek (od Banera) - 1 (tak sadze, dopytam sie) pewnie Peri - 1 (tak sadze, dopytam sie) ja - 1 Fori - 3 jedna pani z facebooka - 1 ------------------------------- dopisuje jeszcze Wilu - 2 i jedna pania z maila - 1 Dariasek - 2 Rybka - 2 Magda W - 1 i Bura - 1 Na dzisiaj to 50 sztuk. Bardzo bym prosila osoby, ktore sie wstepnie deklarowaly, a z ktorymi nie mam kontaktu, o maile z ostatecznym potwierdzeniem, podaniem adresu, ilosci sztuk, ew jesli wysylka ma byc zbiorcza, na czyj adres mam wyslac, ile sztuk, i dla kogo to bedzie. Czekam na maile do konca tego tygodnia (czyli do 1.12) anna(maupka)annawielbut.pl PS. Ostateczna wersja jest tutaj (foty i kalendarium): https://plus.google.com/photos/10255...CJ7Ytr2Rz9_4BA W marcu zaszla zmiana, chyba jest teraz bardziej adekwatne, w zw. z tym jedno zdjecie Magdy z jesieni niestety wylecialo ![]() Jesli Wam sie chce, sprawdzcie cyferki - zaznaczalam TYLKO niedziele, żadnych innych świąt - jak ktoś jest prawosławny, rzymski katolik, protestant, judaista lub agnostyk - to obchodzi co innego i w innym czasie, wiec wg mnie nie bylo sensu zaznaczac wiecej dni swiatecznych... Ostatnio edytowane przez anula ; 11-27-2013 o 20:01 Powód: ps+dopiski siostry sklerotyczki |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Jejku dłuższa awaria kompa i cała zabawa kalendarzowa nas ominęła
![]() To przynajmniej poproszę 2 sztuki ![]()
![]() |
#11 |
Koneko-chan ^ ^
|
![]()
My potwierdzamy że chcemy zamówić 2- sztuki
![]() |
#12 |
K-Lee Family
|
![]()
Potwierdzam 1 szt