![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
można też zrobić temat tutaj. ja zrobię pięć głównych postów, każdy będzie wklejał zdjęcia niżej a ja będę segregował i numerował w postach. Potem będzie można zagłosować.
Ja też myślę nad limitem, tzn. nie więcej niż 6 zdjęć każdy, albo jakoś tak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
no dobra, dobra - to bez limitów
![]() ale ciągle nie wiem, mail - pomysł jest dobry, ale przeglądanie dużej ilości zdjęć będzie upierdliwe. A z drugiej strony jak login i hasło będzie ogólnie dostępne, to ktoś może wejść i dla "zabawy" wykasować część zdjęć... może być temat, albo galeria na guglu. Warunkiem może być to, żeby przesyłać mały format zdjęć, którymi dysponuje się we wskazanej przez Anulę rozdzielczości? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
To niech jedna osoba założy konto, a login z hasłem udostępnia poprzez PW tylko dla zainteresowanych zarejestrowanych użytkowników forum.
![]() |
#6 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Bo chyba nie rozumiem (pomrocznosc jasna?) - chodzi o to, ze trzeba zalozyc konto na guglu+, a nie konto mailowe, tak? Bo chyba tylko wtedy to ma sens... czy trzeba podac wtedy jakies dane osobowe? Nie prosciej po prostu wysylac na mail? Zrobie akcje w Photoshopie i fotki zmniejszac sie beda z automatu... Jestem za tym, zeby ulatwic, ale wkladu pracy i tak sie chyba nie da uniknac...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
jest to jakaś myśl.
Uważam też, że nie ma co tracić czasu. Mogę założyć dzisiaj takie konto i od nocy wysyłać osobom zainteresowanym dane na PW odnośnie loginu i hasła. Aczkolwiek i tak myślę, że ta forma głosowania będzie mega trudna, bo jak głosować - mail z konkretnej godziny, konkretnego dnia, zdjęcie nr? ja też chętnie w całym przedsięwzięciu pomogę, tylko nie wiem jak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |